سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: فاصله قیمتی نسبتاً زیاد بین نان سهمیه‌ای و آزاد موجب شده است که استقبال مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار از نانوایی‌های آزادپز کم شود.
کد خبر: ۱۱۰۶۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸ 23 May 2023

به گزارش «تابناک البرز» سیف اله اسداللهی در جلسه مجازی بررسی آخرین وضعیت آرد و گندم کشور که به ریاست معاون اقتصادی وزارت کشور و با حضور معاونان اقتصادی استانداران کشور برگزار شد، گفت: در استان البرز تعداد ۲۲۴۲ نانوایی فعال است که از این تعداد، ۳۶۱ نانوایی در اردیبهشت ماه سال جاری به دلیل تخلفاتی که داشتند مشمول کسر سهمیه آرد شده‌اند.

این مسئول با اشاره به اهمیت ساماندهی و نظارت بر نحوه توزیع و پخت نان در معیشت مردم تصریح کرد: با نظارت دقیق بر فعالیت نانوایی‌های استان از تخلف در پخت نان و قاچاق احتمالی آرد سهمیه‌ای جلوگیری به عمل‌می‌آید.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در ارتباط زنده ویدئویی با معاون اقتصادی وزارت کشور اظهار کرد: فاصله قیمتی نسبتاً زیاد بین نان سهمیه‌ای و آزاد موجب شده است که استقبال مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار از نانوایی‌های آزادپز کم شود و همین امر سبب شده تا این افراد با مشکل درآمدی مواجه شوند.

اسداللهی اضافه کرد: پیشنهاد ما این است که برای جبران کمبود نان، آردهای صرفه جویی شده از محل کسر سهمیه واحدهای متخلف را در اختیار نانوایی‌های آزادپز قرار دهیم و گروه آنها را از ۳ به ۲ تبدیل نماییم.

به گفته وی این پیشنهاد در کارگروه استانی البرز مطرح و تصویب شده که در صورت اجرای آن از قاچاق آرد جلوگیری به عمل خواهد آمد.

این مسئول در پایان گفت: رستوران هایی که اقدام به پخت نان می‌کنند نیز آرد خود را غالبا از راه‌های قاچاق تهیه می‌کنند که در البرز مقرر شد لیستی از این رستوران‌ها که قابلیت پخت نان را دارند تهیه و نسبت به تخصیص آرد با نرخ آزاد به آنها تصمیم گیری شود تا از قاچاق آرد جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار