سرپرست اداره آموزش و ترویج استاندارد استان خوزستان گفت : باتوجه به فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و نقش سازمان ملی استاندارد ایران بعنوان پل ارتباطی میان صنایع و دانشگاه ها و به منظور اشاعه فرهنگ استاندارد و استاندارد سازی در میان قشر دانشگاهی استان خوزستان، طی هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره آموزش و ترویج این اداره کل، جمعی از دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه پیام نور اهواز از دو واحد تولیدی آرد غنچه و نان اکسین بازدیدکردند.
سرپرست اداره آموزش و ترویج استاندارد استان خوزستان گفت : باتوجه به فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و نقش سازمان ملی استاندارد ایران بعنوان پل ارتباطی میان صنایع و دانشگاه ها و به منظور اشاعه فرهنگ استاندارد و استاندارد سازی در میان قشر دانشگاهی استان خوزستان، طی هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره آموزش و ترویج این اداره کل، جمعی از دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه پیام نور اهواز از دو واحد تولیدی آرد غنچه و نان اکسین بازدیدکردند.
خلیل محسنی گفت: در واحد تولیدی آردغنچه، دانشجویان با انواع دستگاه های بوجاری جهت جداسازی گندم سالم و استاندارد از اضافات و سنگریزه ها و مراحل آسیاب و الک کردن که در نهایت منجر به تولید آردهای استاندارد به منظور تولید محصولات با کیفیت می شود، آشنا شدند.
وی افزود: در واحد تولیدی نان اکسین، دانشجویان با تمامی مراحل تولید نان استاندارد ازجمله ورود آرد از مبدأ، ذخیره سازی در سیلوها، آشنایی با مواد اولیه به کار برده شده و تمامی مراحل پخت برای تولید تمامی محصولات تولیدی آشنایی کامل پیدا کردند.
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به تأثیر مثبت این بازدید آموزشی و اهمیت آشنایی دانشجویان با فرهنگ استاندارد، مقرر گردید برنامه ریزی های لازم برای بازدید دانشجویان سطح استان صورت پذیرد.