به مناسبت 16 آذر روز دانشجو؛
در واحد تولیدی نان اکسین، دانشجویان با تمامی مراحل تولید نان استاندارد ازجمله ورود آرد از مبدأ، ذخیره سازی در سیلوها، آشنایی با مواد اولیه به کار برده شده و تمامی مراحل پخت برای تولید تمامی محصولات تولیدی آشنایی کامل پیدا کردند
کد خبر: ۳۴۱۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴ 11 December 2016
سرپرست اداره آموزش و ترویج استاندارد استان خوزستان گفت : باتوجه به فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و نقش سازمان ملی استاندارد ایران بعنوان پل ارتباطی میان صنایع و دانشگاه ها و به منظور اشاعه فرهنگ استاندارد و استاندارد سازی در میان قشر دانشگاهی استان خوزستان، طی هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره آموزش و ترویج این اداره کل، جمعی از دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه پیام نور اهواز از دو واحد تولیدی آرد غنچه و نان اکسین بازدیدکردند.

سرپرست اداره آموزش و ترویج استاندارد استان خوزستان گفت : باتوجه به فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و نقش سازمان ملی استاندارد ایران بعنوان پل ارتباطی میان صنایع و دانشگاه ها و به منظور اشاعه فرهنگ استاندارد و استاندارد سازی در میان قشر دانشگاهی استان خوزستان، طی هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره آموزش و ترویج این اداره کل، جمعی از دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه پیام نور اهواز از دو واحد تولیدی آرد غنچه و نان اکسین بازدیدکردند.
 
خلیل محسنی گفت: در واحد تولیدی آردغنچه، دانشجویان با انواع دستگاه های بوجاری جهت جداسازی گندم سالم و استاندارد از اضافات و سنگریزه ها و مراحل آسیاب و الک کردن که در نهایت منجر به تولید آردهای استاندارد به منظور تولید محصولات با کیفیت می شود، آشنا شدند.

وی افزود: در واحد تولیدی نان اکسین، دانشجویان با تمامی مراحل تولید نان استاندارد ازجمله ورود آرد از مبدأ، ذخیره سازی در سیلوها، آشنایی با مواد اولیه به کار برده شده و تمامی مراحل پخت برای تولید تمامی محصولات تولیدی آشنایی کامل پیدا کردند.

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به تأثیر مثبت این بازدید آموزشی و اهمیت آشنایی دانشجویان با فرهنگ استاندارد، مقرر گردید برنامه ریزی های لازم برای بازدید دانشجویان سطح استان صورت پذیرد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار