بسته ویژه خبری تابناک گیلان؛
تابناک گیلان / تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر‌رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به سادگی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پررنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
کد خبر: ۳۶۲۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۰ 18 January 2017
تابناک گیلان / تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر‌رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به سادگی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پررنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

همه چیز درباره کوادکوپتر که در آسمان تهران به رگبار بسته شد

 
روز دوشنبه شلیک ضدهوایی به سوی آسمان تهران خبرساز و جنجالی شد. گفته می شود یک ریزپرنده که برخی منابع آن را یک کوادکوپتر معرفی کرده‌اند وارد منطقه ممنوعه شده بوده است که با واکنش پدافند هوایی مواجه می‌شود. اما کوادکوپترها چه مشخصات فنی دارند؟
کوادکوپتر يکی از انواع وسایل پرنده بدون سرنشین است. کواد کوپترها زیر مجموعه دسته مالتی روتورها هستند که به دلیل کمک گرفتن از چهار پره برای نیروی پیشرانش، به عنوان کواد (چهار) کوپتر نامیده می‌شوند.

به گزارش خبرآنلاين، کواد کوپترها به دلیل داشتن قدرت مانور فوق‌العاده و پروازهایی با تعادل بالا از کاربردهای بسیار گسترده برخوردارند. در سال‌های اخیر توجه شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بیش از پیش به این نوع از پهپادها جلب شده و به همين خاطر امكانات آنها هر روز بيشتر مي‌شود. به خاطر قيمت مناسبي كه برخي از کواد کوپترها دارند در زمینه‌های تحقیقاتی، نظامی، تصویر برداری و تفریحی از کاربرد بالايي برخوردار هستند. یکی از تفریحات پر طرفدار کواد کوپترهای تفریحی و حرفه‌ای تصویر برداری هوايي است که از جذابیت بسیار بالایی برخوردار بوده و بازار بزرگی از محصولات رادیو کنترلی را در جهان به خود اختصاص داده است. از همين كوادكوپترها با تمام امكاتان خوب اما مي‌شود براي عمليات جاسوسي استفاده كرد. به تازگي گزارش شده كه در عمليات موصل نيروهاي گروه تروريستي داعش با استفاده از همين پهپادها بمب‌هاي خود را به مناطق تحت تصرف نيروهاي ارتش عراق مي‌رسانند و آنها را هدف قرار مي‌دهند.

كوادكوپتر چطور كار مي‌كند؟

کواد کوپترها همانند انواع دیگر وسایل پرنده از ایجاد اختلاف فشار در اتمسفر پیرامون خود برای بلند شدن و حرکت در هوا استفاده مي‌‌كنند. همان‌طور که هلیکوپتر‌ها به کمک پره اصلی این اختلاف فشار را ایجاد كرده و نیروی برآ ی خود را تأمین می‌کنند. در هلیکوپترها به دلیل وجود نیروی عمل و عکس العمل، پس از اینکه پره اصلی شروع به چرخش می‌کند با برخورد مولکول‌های هوا به این پره و وجود عکس العمل، یک نیرویی با جهت مخالف جهت چرخش پره به پره و در ادامه به شفت متصل به پره اعمال می‌شود (نیروی گشتاور) و باعث چرخش هلیکوپتر به دور خود می‌شود. حالا برای حل این مشکل از پره دم هلیکوپتر استفاده می‌شود تا نیرویی را تولید کند و مانع چرخش هلیکوپتر به دور خود شود. حال اگر هلیکوپتر بجای داشتن یک پره اصلی از دو پره اصلی که خلاف جهت یکدیگر بچرخند استفاده می‌كرد، به دلیل خنثی شدن دو نیروی گشتاور توسط یکدیگر، دیگر هلیکوپتر به دور خود نمی‌چرخید. اين مسئله به خوبي در  هلیکوپترهای شنوک ديده مي‌شود.

کوادکوپتر

كواد کوپترها با بهره‌گیری از چهار موتور و پره مجزا و چرخش دو به دو معکوس این موتورها نیروی گشتاورهای ایجاد شده را خنثی می‌کنند و همچنین اختلاف فشار لازم جهت ایجاد نیروی پرواز هم تامين مي‌شود.

 

چطور كنترل مي‌شود؟

نحوه ایجاد فرامین کنترلی در کواد کوپترها به این صورت است که، برای تغییر ارتفاع از کم و یا زیاد کردن سرعت چرخش همه موتورها استفاده می‌شود و باعث کمتر یا زیاد تر شدن اختلاف فشار بوجود آمده می‌شود. برای چرخش کواد کوپتر به دور خود و به صورت درجا، دو پره هم جهت با سرعت کمتر و دو پره هم جهت دیگر با سرعت بیشتر می‌چرخند و نیروی گشتاور به یک سمت ایجاد می‌شود و اختلاف فشار همانند قبل است (دو پره با سرعت کمتر و دو پره دیگر به همان نسبت با سرعت بیشتر می‌چرخند) لذا کواد کوپتر در ارتفاع ثابت به دور خود می‌چرخد. برای حرکت کواد کوپترها در جهت‌های مختلف (عقب، جلو، چپ و راست) توسط کم و زیاد کردن سرعت موتورها کواد کوپتر را از حات افقی خارج کرده و باعث حرکت آن می شوند.


تمامی این فرامین توسط برد کنترلر ایجاد می‌شود که این برد از المان‌هایی جهت تشخیص زاویه و موقعیت کواد و قطعات پردازنده تشکیل شده است. این قطعات نظیر جایرو، شتاب سنج، قطب نما و میکرو پروسسور‌ها هستند.


 
 
کنایه روحانی به صداوسیما بخاطر سانسور سخنانش
 
 
حسن روحانی امروز 28 دی در بخش دیگری از نشست خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی در پاسخ به این سئوال که در دو ماه گذشته منشور حقوق شهروندی را ابلاغ کردید، در شرایطی که خیلی از مفاد حقوق شهروندی در نهادهایی غیر از دولت باید دنبال شوند، مثل حصر و منع حضور آقای خاتمی در مراسم هفتم آیت الله هاشمی، دولت چه اقداماتی قرار است انجام دهد، گفت: برخی می گویند این منشور برای انتخابات آینده است، نه این برای قبل است.
 
همانطور که اشاره شد منشور حقوق شهروندی از وعده های من در انتخابات سال 92 بود. در صد روز اول نسخه اولیه حقوق شهروندی را نوشتیم و روی سایت گذاشتیم نظرات زیادی آمد جلسات زیادی با مسئولان گذاشتم و منشور تکمیل شد البته منشور کاملی است البته شاید بعدها کامل تر شود این منشور مبتنی بر 134 قانون اساسی است من منشور حقوق شهروندی را به تمام دستگاه های اجرایی ابلاغ می کنم. البته به فقط به دستگاه های اجرایی مربوط نمی شود بلکه قوای دیگر هم باید کمک کنند درخواستم این است که قوای دیگر هم در کنار قوه مجریه باشند.

به گزارش خبرآنلاین،وی افزود: اینکه برخی مفاد حقوق شهروندی هنوز اجرایی نمی شود متأسف هستم. من همواره این مسائل را دنبال میکنم از طریق وزیر دادگستری که پیوند دو قوه مجریه و قضائیه را پیگیری می کند برخی مسائل زمان می برد ما دوست داریم برخی امور همین امشب اجرا شود ولی در برخی موارد احتیاج به کمک دیگران هستیم برخی به اجماع نظام نیاز است. امیدوارم روزی همه این مفاد منشور به اجرا برسد.

رئیس جمهور در پاسخ به این سئوال که یک سال پیش قبل از امضای برجام فرمودید هیچ سندی را اجرا نمی کنیم جز آنکه همه تحریم ها برداشته شود درصورتی که نه تنها تحریم ها برداشته نشد بلکه تحریم های ایسا اعمال شد، چرا این طور شد؟ گفت: مقصود ما تحریم های هسته ای است. آن یک سیر دیگری دارد. تحریم های هسته ای با اجرایی شدن برجام در بخش های دولتی تقریبا اجرا شد. در بخش نفت و گاز چیزی به نام تحریم نداریم. نه در نقل و انتقال پول و نه در صادرات نفت مشکل داریم.

روحانی یادآور شد: یکی از سرمایه گذاری ها نزدیک 5 میلیارد دلار در بخش نفت می خواهد انجام شود. در حمل و نقل یک تحول ایجاد شد. وزرا برای مردم توضیح دهند بعد از برجام چه مشکلی حل شد. وزیر نفت گفت برخی تجهیزات نفت بعد از برجام یک دهم شد. برخی داروها و تجهیزات پزشکی را قبل برجام مجبور بودیم از برخی کشورها بگیریم که به لحاظ کیفیت مطلوب ما نبود.

وی افزود: در امور بانکی بخشی حل شده و بخشی باقی مانده است. که باقیمانده ها مربوط به غیرهسته ای است. در آیسا گفته شد جدید است و اجرا هم شده که نه آیسا جدید است و نه اجرا شده است. اگر اجرا می شد. یک جمله ای در 16 آذر گفتم که صدا و سیما وقتی می خواهد خلاصه کند زیادی خلاصه می کند آن وقت جمله ناقص در می آید من گفتم اگر آمریکایی ها تمدید آیسا را بلا اثر نکنند این نقض فاحش برجام است، صدا و سیما می خواهد خلاصه کند تا وقت بینندگان تلف نشود.

روحانی گفت: دولت آمریکا دو کار کرد با فشار ایران به آمریکا و 1+5، اول آن رئیس جمهور امضا نکرد البته وظیفه اش این بود که وتو کند، نکته دوم اینکه بلافاصله این را بلااثر کردند. اگر نمی کردند ما آرام نمی نشستیم. در عین حال تخلف بود و ما اقدام کردیم. دستوری که به وزیر خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی دادم که یکی اجرا شد و یکی دیگر در حال اجراست.

رئیس جمهور اظهار کرد: حالا یک بخشی هم که ما می خواستیم اجرا کنیم بخشی همین دیروز اجرا شد. بخش فردو همین دیروز انجام شد. تحریم ها برداشته شده است آمریکایی ها بدقلق هستند و بدعهدی کردند اما نسبت به آینده خوشبینم. برجام توافقی نیست که یک نفری که در یک کشور انتخاب شده بگوید من نمی خواهم. برجام برای آمریکا خیر است حالا رئیس جمهور منتخب آمریکا متوجه نیست. این مسیر را ادامه می دهیم باید تدبیرمان را بکار بگیریم. برخی ها که شب ها می خوابند دوست دارند فردا برجام به هم بخورد. چه فایده ای دارد. این خواب ها چه خاصیتی دارد، یک عده ای از 10 تا 20 سال هستند که من هم آنها را می شناسم هرچه پیش بینی کردند برعکس درآمده است و هنوز دارند پیش بینی و پیشگویی می کنند.(خنده)

روحانی گفت: پایه های برجام مستحکم است البته ما باید حواسمان نسبت به دولت های مقابل جمع باشد تا از این فضای به وجود آمده برای کشورمان استفاده کنیم.


 
بازتاب نشست خبری رئیس جمهور در رسانه های مختلف جهان
 

نهمین نشست خبری دکتر روحانی در نخستین سالگرد اجرای برجام بازتاب های مختلفی را در خبرگزاری های مختلف جهان داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نهمین نشست خبری حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران، در نخستین سالگرد اجرای برجام با خبرنگاران داخلی و خارجی در تهران، بازتاب های مختلفی را در خبرگزاری های مختلف جهان داشته است:

خبرگزاری رویترز با انتخاب این تیتر روحانی: درباره آینده توافق هسته ای خوشبین هستم  سخنان ریاست جمهوری اسلامی ایران را چنین بازتاب داد :

حسن روحانی رئیس جمهور ایران اعلام کرد درباره آینده توافق هسته ای خوشبین است و دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا نمی تواند آن را تغییر دهد یا لغو کند.

روحانی در سالگرد لغو تحریم های بین المللی علیه ایران در کنفرانسی خبری افزود : رئیس جمهور منتخب آمریکا نشان داده است از توافق هسته ای راضی نیست و آن را بدترین توافقی خوانده که تاکنون به امضا رسیده است. این تنها شعار است . گمان نمی کنم وی هنگامی که وارد کاخ سفید شود، بتواند کار زیادی انجام دهد.

وی در سخنانی که به طور زنده از تلویزیون دولتی ایران پخش می شد اعلام کرد : درباره آینده توافق هسته ای خوشبینم. این موافقتنامه برای آمریکا خوب است اما او ( ترامپ ) این مسئله را درک نمی کند.

خبرگزاری رویترز در خبری دیگر با این تیتر روحانی: صحبت از مذاکره مجدد درباره توافق هسته ای بی معنی است بخش دیگری از سخنان رئیس جمهور را چنین بازتاب داده است :

 حسن روحانی رئیس جمهور ایران اعلام کرد صحبت از مذاکره مجدد درباره توافق هسته ای " بی معنی " است و مخالفت ترامپ تنها " شعار " است.

در ادامه نشست خبری رئیس جمهوری اسلامی ایران با خبرنگاران داخلی و خارجی خبرگزاری رویترز صحبت های دکتر روحانی درباره رابطه با عربستان سعودی را با این تیتر  مخابره نمود: روحانی: دست کم 10 کشور پیشنهاد میانجیگری بین عربستان سعودی و ایران را مطرح کرده اند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد : حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز سه شنبه اعلام کرد دست کم 10 کشور پیشنهاد میانجیگری برای حل خصومت روزافزون بین عربستان سعودی و ایران را مطرح کرده اند و تهران مناسبات با ریاض را در صورتی ازسرخواهد گرفت که عربستان سعودی سیاست های خود را در منطقه تغییر دهد.

روحانی در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد عراق و کویت برای کمک به حل تنش بین این دو کشور رقیب در منطقه افزود : کشورهای بسیاری وجود دارند . شما از عراق و کویت نام بردید. در حال حاضر هشت تا 10 کشور وجود دارند که مقامات آنها درباره این مسئله با ما گفتگو کرده اند.

وی در کنفرانسی خبری که به طور زنده از تلویزیون دولتی ایران پخش می شد خاطر نشان کرد ایران به دنبال حذف عربستان سعودی از سیاست های منطقه نیست و به ریاض پیشنهاد کمک خواهد کرد منوط به اینکه این کشور تصمیم درستی بگیرد ، به مداخله نظامی خود در یمن پایان دهد و مداخله در امور بحرین را نیز متوقف کند .

نهمین نشست خبری ریاست جمهوری اسلامی ایران در خبرگزاری فرانسه نیز با این تیتر بازتاب داده  شده است : روحانی : ایران از «مذاکره مجدد » درباره توافق هسته ای خودداری خواهد کرد

خبرگزاری فرانسه از تهران گزارش داد : حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز سه شنبه در کنفرانسی خبری در تهران اعلام کرد ایران در صورت درخواست دونالد ترامپ نامزد پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای « مذاکره مجدد » درباره توافق هسته ای ، از چنین کاری خودداری خواهد کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با این تیتر: روحانی صحبتهای ترامپ درباره برجام را شعار خواند به بازتاب سخنان رئیس جمهور کشورمان پرداخت و گزارش داد: حسن روحانی صحبت از مذاکره مجدد در مورد توافق هسته ای را با رشته کردن یک پیراهن مقایسه کرد و صحبت های دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا علیه برجام را بیشتر شعار دانست.

آسوشیتدپرس همچنین نشست خبری ریاست جمهوری اسلامی ایران را با تاکید بر سخنان وی در خصوص لزوم پایان یافتن بحران سوریه با این تیتر بازتاب داد : روحانی ابراز امیدواری کرد مذاکرات آستانه به پایان یافتن بحران سوریه کمک کند

آسوشیتدپرس در گزارشی از تهران نوشت :حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز سه شنبه گفت امیدوار است مذاکرات برنامه ریزی شده برای هفته آینده بتواند آغازی برای روند پایان دادن به جنگ در سوریه باشد.

روحانی در مصاحبه با خبرنگاران افزود : ما از توافق در مورد آتش بس در سوریه خوشحالیم. این به نوبه خود یک گام مثبت است. ما باید برای حفظ این آتش بس تلاش کنیم.
­
وی تصریح کرد: مهم است که دولت سوریه با مخالفان به موافقتنامه ای دست یابد اما تنها مردم سوریه هستند که می توانند رئیس جمهور خودشان را انتخاب کنند. کناره گیری بشار اسد (رئیس جمهور سوریه) در دستور کار مذاکرات آینده نخواهد بود.

همچنین خبرگزاری دوغان ترکیه با برجسته کردن سخنان رئیس جمهور ایران در مصاحبه عصر روز سه شنبه نوشت: روحانی از حل مساله جنگ چندساله سوریه به همراه ترکیه و روسیه خبر داد.

نشست خبری ریاست جمهوری اسلامی ایران در پایگاه اینترنتی روزنامه لوفیگارو فرانسه نیز بازتاب داده شده است :

فیگارو به نقل از حسن روحانی رئیس جمهوری ایران اعلام کرد ایران حاضر نیست یک بار دیگر درباره برنامه هسته ای اش پای میز مذاکره بنشیند.

پایگاه اینترنتی روزنامه لوفیگارو در مطلبی آن بخش از کنفرانس مطبوعاتی حسن روحانی را بازتاب داد که در آن هشدار داد اگر دونالد ترامپ، نامزد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستار مذاکره دوباره درباره پرونده هسته ای شود، ایران دیگر حاضر به انجام این کار نخواهد شد.

فیگارو افزود: رئیس جمهور ایران تاکید کرد پرونده توافقنامه هسته ای بسته شده و در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز به تصویب رسیده و به یک سند بین المللی تبدیل شده است.

فیگارو به نقل از حسن روحانی نوشت: این توافقنامه ای چند جانبه است و معنی ندارد که درباره آن دوباره مذاکره صورت گیرد.

اظهارات رئیس جمهور در شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا نیز بازتاب داشت:

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: رئیس جمهور ایران می گوید ترامپ نه می تواند توافق هسته ای ایران را لغو کند و نه می تواند آن را تغییر دهد.او گفت این توافق تمام شده است و هیچ فرد یا طرفی نمی تواند آن را لغو کند. او افزود این توافقی چندجانبه است.

شبکه سی ان ان در ادامه با آرون دیوید میلر تحلیلگر مسائل بین المللی خود در مورد اظهارات رئیس جمهور ایران مصاحبه کرد.

مجری از میلر پرسید: اول از همه می خواهم بپرسم نظر شما در مورد این اظهارنظر روحانی که می گوید ترامپ فقط حرف می زند، چیست؟

وی در پاسخ به این پرسش گفت: درست است، رئیس جمهور منتخب طی 15 ماه گذشته تقریباً چنین مسیری را در پیش گرفته است و اگر صادقانه بخواهیم بگوییم جان لوئیس و دیگران هم همین اظهارنظر را داشته اند. این دوره (15 ماهه) دوره ای ناخوشایند بوده است. من تاکنون شاهد انتقال قدرت از دموکرات ها به جمهوریخواهان، از جمهوریخواهان به دموکرات ها، از دموکرات ها به دموکرات ها و از جمهوریخواهان به جمهوریخواهان بوده ام و تا کنون با چنین چیزی روبرو نشده ام.

معمولاً رئیس جمهورهای منتخب سیاست خارجی را خوب می دانند که این در مورد بوش پدر صدق می کند؛ یا اینکه آنها زمانی که رئیس جمهور می شوند، خیلی سیاست خارجی را نمی شناسند که این در مورد بیل کلینتون صدق می کند اما کسانی که با امور جهانی آشنا نیستند معمولاً صبر می کنند و با مشاوران خود مشورت می کنند اما ما اکنون با یک رئیس جمهور منتخب سروکار داریم که غیرمتعارف است و من فکر می کنم به اینکه غیرقابل پیش بینی است افتخار می کند. در واقع تنها چیزی که در مورد دونالد ترامپ قابل پیش بینی است، «پیش بینی ناپذیری» اوست.

شبکه تلویزیونی سی ان ان در یک بخش خبری دیگر با کریستین امان پور گفتگو کرد .امان پور در خصوص اظهارات روحانی گفت: حسن روحانی تا حدی درست می گوید که توافق هسته ای ایران یک توافق بین المللی است و توافقی بین ایران و آمریکا نیست. این توافق میان ایران و آمریکا و سایر قدرت های جهانی از جمله روسیه و چین است. بنابراین، خطرات زیادی وجود دارد. من دیروز به طور اختصاصی با جان کری وزیر امور خارجه گفتگو کردم و وی گفت: ببینید، این توافقنامه مؤثر افتاده است و ایران به تعهدات خود بر اساس این توافقنامه پایبند است و تلاش برای پاره کردن یا لغو کردن آن خطر رویارویی را به همراه خواهد داشت. بنابراین، این یک هشدار آشکار در مورد این توافق است. این یک توافق بین المللی است و البته آمریکا می تواند در مورد نقش خود در اجرای این توافق بازنگری کند، اما لغو آن بعید است.

رسانه های روسیه نیز نشست خبری رئیس جمهوری اسلام ایران در سالگرد اجرایی شدن برجام را پوشش دادند. خبرگزاری اینترفاکس در این خصوص نوشت: رئیس جمهوری ایران بازبینی در برجام پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا را ناممکن خواند.

این رسانه روسی افزود: روحانی سخن گفتن در مورد تلاش برای بازبینی توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 را بی معنی خواند. وی ادامه داد: رئیس جمهوری منتخب آمریکا اعلام کرده که از برجام خوشش نمی آید و آن را بدترین توافق خوانده که در واقع تبلیغات است و فکر نمی کنم زمانی که وارد کاخ سفید شد بتواند اقدام بیشتری انجام دهد.

اینترفاکس در ادامه با اشاره به سخنان روحانی نوشت: رئیس جمهوری ایران در مورد آینده برجام خوش بین و معتقد است که این توافق به نفع آمریکا هم است اما ترامپ این را نمی فهمد.

همچنین خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: نشست‌ خبری روحانی رئیس جمهوری ایران روز سه شنبه با حضور اصحاب رسانه در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد.

به گزارش رسانه روسی، رئیس جمهوری ایران با اشاره به سالگرد اجرای برجام گفت: همه تحریم های هسته ای پس از اجرای توافق تهران و 1+5 برداشته شده است.

اسپوتنیک ادامه داده است: روحانی با اشاره به وعده داده شده برای لغو تحریم ها گفت که همه تحریم‌ها علیه ایران از 27 دی 94 برداشته شد.

وی افزود: برجام پیروزی ملت ایران در اخلاق بود و به دنیا اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی به دنبال سلاح کشتار جمعی نیست.

از سوی دیگر تارنمای روسی «وستنیک قفقاز» به نقل از سخنان رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری نوشت: برجام که از ماه ژانویه سال گذشته به اجرا در آمد، دستاورد بزرگی بود.

در گزارش آمده است: روحانی لغو تمام تحریم های هسته ای در مورد ایران پس از اجرای برجام را بسیار مهم خواند. وستنیک قفقاز به نقل از رئیس جمهوری ایران نوشت: بخش نفت و گاز ایران شامل هیچ تحریمی نیست و این مساله برای کشور بسیار مهم است.

این تارنمای روسی به نقل از روحانی نوشت: آمریکا در اجرای برجام مانع ایجاد می کند. آژانس بین المللی انرژی اتمی هم پذیرفته که برنامه هسته ای ایران هیچ گونه شک و تردیدی برنمی انگیزد.

سخنان روحانی در سالگرد اجرای برجام در چندین رسانه دیگر روسی از جمله شبکه های تلویزیونی و رادیویی بازتاب یافته است.


 
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار