در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی ها را به شما آموزش داده ایم.
کد خبر: ۴۱۰۹۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲ 20 April 2017
به گزارش تابناک : مواد لازم:

  • پودر ژلاتین ۱ ق س
  • آب سرد ۲ ق س
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل
 
حبابهای خوراکی

طرز تهیه:

1- بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
 
 نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
 
2-برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
 
بذارید واضح تر توضیح بدم :
 
3-سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
 
4-حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .

5- بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
 
6- برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
 
7- یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
 
حبابهای خوراکی
 
8- بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
 
نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
 
نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
 
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
 
9-بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
 
10- بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن

نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا  اون قسمت هم خشک بشه .
 
11- بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .

نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید
 
حبابهای خوراکی




منبع : سرآشپز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار