مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت:کالاهای اساسی شهروندان استان کرمانشاه در ماه مبارک رمضان رصد ویژه می شوند.
کد خبر: ۴۳۱۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵ 28 May 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمانشاه، محمودرضا نیازی با اعلام خبر اجرای طرح نظارت ویژه کارشناسان اداره کل استاندارد استان کرمانشاه بر بازار این استان در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این ماه به دلیل حساسیت مصرف کالاها، خصوصاً درحوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار، حالت ویژه و ضربتی داشته، تا از طریق آزمون‌ها و کنترل‌های که بر روی کالاهای مصرفی شهروندان صورت می گیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست شهروندان روزه‌دار استان اطمینان حاصل شود.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه افزود: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای مواد غذایی به ویژه کالاهای پرمصرف از قبیل انواع فرآورده های لبنی (شیر، پنیر، کره و کشک)، چای، زعفران، روغن مصرفی خانوار، روغن سرخ کردنی، زولبیا و بامیه، پیاز و سیر سرخ شده، کارشناسان اداره کل استاندارد استان نسبت به بازرسی مستمر در مراکز عرضه و فروش در این ایام اقدام خواهند نمود.

وی ادامه داد: این طرح از ابتدای این ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشته و محصولات پر مصرف از حیث داشتن علامت استاندارد، کد ۱۰ رقمی درج شده زیر علامت استاندارد، بسته‌بندی، شکل ظاهری و تاریخ مصرف کنترل می‌شود و چنانچه محصولات مذکور مطابق ویژگی های استاندارد نباشند بر اساس مقررات سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به توقیف و جمع‌آوری آنها اقدام خواهد شد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه جعبه های شیرینی مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند، افزود: این جعبه ها باید از لحاظ ویژگی های شیمیایی و میکروبی و مقاومت با استاندارد ملی مربوطه مطابقت داشته باشند.

نیازی ضمن هشدار نسبت به تولید غیر استاندارد زولبیا و بامیه گفت: تولیدکنندگان زولبیا و بامیه موظفند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص 
سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده نمایند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف مختلف در استان خبر داد و گفت: در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، آش و حلیم، این اداره کل بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها را با جدیت بیشتری در دستور کار خود قرار داده و به طور دوره‌ای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار می گیرند.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: کلیه محصولات تولید داخل مشمول رعایت استاندارد اجباری، ملزم به درج کد ده رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته‌بندی کالا هستند که شهروندان محترم با ارسال این کد به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷، می تواندد اطلاعاتی شامل نام واحد تولیدی، نام محصول، وضعیت پروانه کاربرد علامت استاندارد و تاریخ انقضای آن دریافت نمایند. 

لذا شهروندان محترم می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال پیامک به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ اعتبار آن‌ها مورد تایید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، این اداره کل را از طریق تلفن گویای ۲۴ ساعته ۱۵۱۷ و یا سایت اداره کل استاندارد استان به آدرس http://kermanshahstandard.ir (در بخش ارتباط با ما) در جریان قرار دهند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار