مدیرکل دفتر هماهنگی اموراقتصادی استانداری البرز گفت: مصوبه دولت در خصوص آزاد سازی 20 درصدی سهمیه آرد در نانوایی های تافتون این استان به اجرا درآمده است.
کد خبر: ۴۷۶۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶ 12 August 2017
به گزارش تابناک : بر اساس مصوبه دولت قرار است 20 درصد سهمیه آرد نانوایی های استان آزاد شود بطوری که محدویت زمانی و سهمیه ای نانوایی ها برداشته می شود و نانوایان می توانند با توجه به میزان پخت و ساعت کاری از سهمیه بیشتری برخوردار شوند. پرویز زرگرافزود: این مصوبه در تعدادی از واحدهای سنتی نیز اجرایی شده و با نرخ توافقی، بدون هیچ اعتراضی بین مصرف کننده و تولید کننده انجام شده البته بعضی از واحدهای نانوایی به لحاظ استقرارشان در مناطق کمتر توسعه یافته و اقشار کم درآمد پیشنهاد آزادسازی نمی شود . وی ادامه داد: استانداری البرز با برنامه ریزی و نظارت دقیق بر عملکرد دستگاههای متولی در بهبود کیفیت گندم،آرد ونان جزو استانهای موفق در کشور است. زرگر گفت: گندم بعنوان یک کالای استراتژیک مورد توجه مسئولان کشوری و استانی بوده که در این راستا استان البزر ضمن افزایش کمی و کیفی در برداشت در چندسال اخیر بطور متوالی رتبه اول کشوری گندم با کیفیت را به خود اختصاص داده است . وی با بیان اینکه بهترین کارخانه های تولید آرد کشور در استان البرز در حال فعالیت هستند ،افزود: استان البزر با 18 کارخانه فعال که با تکنولوژی روز دنیا و ظرفیت اسمی 230 هزار تن و تولید و استحصال واقعی 36 هزار تن آرد یارانه ای با کیفیت و تامین 60 درصد از آرد مصرفی استان تهران جزو بهترین کارخانه های تولید آرد کشور محسوب می شوند . زرگرخاطرنشان کرد: این استان دارای سیلوی ذخیره سازی تا میزان یک میلیون و 150 هزار تن بوده و بهترین کارخانجات نان و شیرینی در این استان مستقر می باشد همچنین در بخش تولید فرآورده های آرد مثل ماکارونی رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است . وی در ادامه با بیان اینکه در استان البرز بیش از دو هزار و 300 واحد نانوایی متنوع فعالیت دارند گفت: مسئولان استان ضمن اجرای سیاست های دولت با برنامه ریزی مناسب اوضاع را به نفع مصرف کننده با حفظ حقوق نانوایان مدیریت می کنند و استان البرز بعنوان اولین استان با ایجاد سامانه فروش آرد به نانوایان اقدام کرد که پس از موفقیت طرح مورد استقبال دیگر استانهای کشور قرار گرفت . زرگرخاطرنشان کرد: همچنین البرز با رعایت استاندارد 103 در آرد واحدهای نانوایی اولین استان پیشرو در بهبود و افزایش ارزش غذایی نان بوده است . وی افزود:بزرگترین مشکل استان در برنامه ریزی های دراز مدت بخشنامه هایی است که از طریق وزارت خانه ها بدون توجه به خواسته های استان هایی مثل البرز صادر می شود و همچنین بخشنامه ها تمام برنامه ریزی ها را مختل و باعث ضرر و زیان به نانوایان و بی اعتمادی بین واحدهای تولیدی و مسئولان می شود . این مسئول گفت: استان البرز آمادگی لازم برای انتقال تجربیات موفق در بخش گندم آرد ونان به تمام استانهای کشور دارد.





منبع : ایرنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار