فردین شمس روز شنبه با اشاره به اینکه این افراد در بیش از 70 تعاونی عضویت دارند، افزود: این تعاونی ها در نوع فعالیت و انجام وظایف مشکلاتی دارند که در مواردی عدم اطلاع از قوانین و مقررات باعث بروز مشکلات و آسیب هایی به تعاونی ها شده است.
کد خبر: ۵۳۹۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲ 17 December 2017
به گزارش تابناک : وی یکی از مهم ترین اهداف تعاونی ها ایجاد عدالت اقتصادی و مشارکت اعضای جامعه در فعالیت های اقتصادی دانست و اظهار داشت: تعاونی ها در صورتیکه به صورت شبکه ای فعال باشند می توانند یک بنگاه اقتصادی موفق باشند.
وی همچنین با اشاره به نامگذاری سال جاری به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، اظهار داشت: می بایست به سمت اقتصادی کردن تعاونی ها و روستاها تلاش کنیم. 
وی گفت: تشکیل بنگاه های اقتصادی در شرکت های تعاونی به منظور رفع نیازمندی های مشترک و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی اعضای آن از طریق خریداری، کمک و همکاری متقابل تشکیل شده و در مالکیت اعضا قرار دارند. 
شمس ادامه داد: هر واحد اقتصادی دارای اهداف خاصی است که برای رسیدن به آن ها به فعالیت های اقتصادی می پردازد و مجموعه فعالیتهای اقتصادی که در محیط بنگاه انجام می شود موجب رویداد اقتصادی یا مالی می گردد. 
وی با بیان اینکه بخش مهمی از اقتصاد ما را تعاونی ها تشکیل می دهند، افزود: تعاون موفق ترین و مهم ترین روش همکاری در فعالیت اقتصادی است و یکی از هدف های تعاونی تجمیع سرمایه های خرد است و منابع داخلی و خرد اعضای تعاونی به ایجاد فعالیت اقتصادی کمک می کند. 
وی تصریح نمود: اگر تعاونی نتواند به فعالیت خود ادامه دهد اعتماد مردم کم می شود و دیگر تمایلی به تشکیل تعاونی وجود نخواهد داشت. 
مدیر تعاون روستایی تاکید کرد: تعاونی ها مشکلات زیادی دارند که جلوی فعالیت سالم آن ها را می گیرد، در سرعت، دقت و منابع مالی مانع ایجاد می کند و بازدهی کار را پایین می آورد لذا باید نظارت ها بیشتر شود. 
در استان البرز بیش از 70 تعاونی روستایی و کشاورزی فعالیت دارد.





منبع : پیام آشنا البرز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار