به گزارش تابناک : دکتر غلامرضا کردافشاری میگوید: زنجبیل خواص بسیار دارد که از میان آنها میتوان به تقویت حافظه، بازکردن انسداد کبد و طحال، تقویت قلب و معده و همچنین تسکین درد کبد اشاره کرد. این متخصص طب سنتی میافزاید: ضماد برگ یا ریشه زنجبیل برای بیماریهای مفصلی و کاهش ورم مفاصل نیز مفید است، اما زیاده روی در مصرف این گیاه برای گرم مزاجان مضر است. وی در ادامه تأکید میکند: در مقالات طب نوین نیز از زنجبیل بهعنوان گیاهی آنتی اکسیدان و ضدالتهاب یاد میشود که مانع تجمع پلاکت ها در عروق قلبی میشود. همچنین مصرف این گیاه برای کاهش حالت تهوع در زنان باردار نیز توصیه میشود.
منبع : ایران