کد خبر: ۷۶۰۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷ 07 July 2019

ایرنا- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به سه هزار و ۱۳۱ مسافر تابستانی آسیب دیده در سواحل خزر از سوی امدادگران و نجاتگران هلال احمر مستقر در سواحل دریایی سه استان گلستان، گیلان و مازندران خبر داد.

مرتضی سلیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، با اعلام گزارش خدمات امداد و نجات در «طرح ساحلی دریای کاسپین ١٣٩٨» در استان های گلستان، گیلان و مازندران افزود: این شمار مسافر استان های شمالی از پانزدهم خرداد تا پانزدهم تیر ماه جاری به علت نداشتن شناخت کافی از ساز و کار جریان های آب و موج در دریا و سایر حوادث امدادرسانی شدند.

وی ادامه داد: همچنین در مدت یادشده ۴۵۷ نفر از افراد مضطر در دریا به علت آشنا نبودن با فنون شنا در دریا، وضعیت ساحل، ویژگی های موج، وجود جریان های شکافنده مرگبار و بستر خزر، در قالب اجرای طرح ملی امداد و نجات ساحلی از سوی نیروهای متخصص عملیات امداد و نجات در دریا در استان های (مازندران ۴۳۸ نفر، گیلان ۱۰ نفر و گلستان ٩نفر) نجات یافته اند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در اجرا و برگزاری این سلسله عملیات امداد و نجات در طرح ساحلی دریای کاسپین ۴۸ نفر از نجات یافتگان از مخاطرات دریای خزر از سوی امدادگران حاضر در پست های امداد و نجات به منظور دریافت خدمات تکمیلی درمانی به مراکز درمانی و بیمارستانی اعزام شدند.

سلیمی از هموطنان به ویژه مسافران تابستانی استان های شمالی کشور خواست، در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث و سوانح رخ داده در محیط های آبی و دریایی با شماره ۱۱۲ مرکز پاسخگویی فوری به انواع حوادث جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

وی به مسافران و گردشگران سواحل جنوبی دریای خزر توصیه کرد از تنها گذاشتن کودکان در حاشیه ساحل خودداری کرده و ضمن حضور در طرح های سالم سازی دریا، از شنا کردن در نقاط ممنوعه و پرخطر (شنا ممنوع) به خصوص در دریای توفانی و مواج خودداری کنند.

«طرح امداد و نجات تابستانه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به مدت ۹۴ روز و با استقرار پست‌های موقت امداد و نجات علاوه بر استفاده از توان عملیاتی تمام پایگاه‌های ثابت و فعال هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان‌های کشور در حال برگزاری است.

سازمان امداد و نجات از همه توان لجستیکی شامل ۱۰۶۲ آمبولانس، ۴۵۶ خودرو نجات، ۵۰ خودرو عملیاتی ویژه، ۱۲۱۸ خودرو عملیاتی، ۲۷ خودرو فرماندهی ارتباطات، ۱۲۲ موتور سیکلت، ۴۸۰ موتور سیکلت امدادی، ۳۴۳۹ ناوگان امدادی و ۲۴ فروند بالگرد استفاده می‌کند و این پایگاه‌ها به صورت شبانه روزی در آمادگی کامل خواهند بود.

در اجرای و برگزاری این طرح ملی امداد و نجات ۵۵۹ پایگاه ثابت و ۷۲۹ پست‌های موقت مراکز استان‌ها، شعب، پست، آنست و امداد هوایی فعالیت خواهند داش

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار