بادام یکی ازمغزهای خوشمزه، پر خاصیت و البته گران است که پیر و جوان دوستش دارند!
کد خبر: ۸۰۰۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳ 25 November 2019


خواص بادام برای سلامتی بسیار زیاد است. بادام یک آجیل فوق‌العاده محبوب است. به رغم داشتن چربی بالا، بسیار مغذی و بی‌نهایت سالم است. بادام بومی خاورمیانه است، اما امروزه ایالات متحده بزرگترین تولیدکننده‌ی آن است. با مجله سلامتی پیام دلتا همراه باشید تا با خواص جادویی بادام ، این خوراکی کوچک اما پر فایده بیشتر آشنا شویم.

 

بادامی که ما از مغازه‌ می‌خریم معمولاً بدون پوسته است و دانه‌ی خوراکی درون آن پیدا است. بادام یا به صورت خام(که اغلب با نام بادام “طبیعی” از آن یاد می‌شود) یا بو داده فروخته می‌شود. بادام مقادیر عظیمی از مواد مغذی در خود دارد.

مهمترین خواص بادام این است که به طرز چشمگیری سرشار از مواد مغذی است. یکی دیگر از مهمترین خواص بادام این است که کربوهیدارت کمی دارد، اما مملو از پروتئین و فیبر است. مطالعات نشان داده‌اند که خوردن بادام(و دیگر آجیل‌ها) می‌تواند سیری را افزایش دهد و به شما کمک کند کالری کمتری از طریق خوردن جذب کنید.

 

مواد مغذی موجود در بادام

هر یک اونس(۲۸گرم، یا یک مشت کوچک) از بادام حاوی این مواد است:

فیبر: ۳.۵ گرم
پروتئین: ۶ گرم
چربی: ۱۴ گرم(که ۹ گرم آن اشباع است)
ویتامین ای: ۳۷% از مصرف روزانه‌ی توصیه شده (RDA)
منگنز: ۳۲% از مصرف روزانه‌ی توصیه شده (RDA)
منیزیم: ۲۰% از مصرف روزانه‌ی توصیه شده (RDA)

 


بادام آنتی اکسیدان فراوان دارد.

سرشاراز ویتامین E است که از غشای سلولی در برابر آسیب جلوگیری می‌کند.

به کنترل قند خون کمک کند.

منیزیم موجود در بادام موجب تثبیت فشار خون می‌شود.

سطح کلسترول بد را پایین می‎اورد.

از اکسیداسیون مضر کلسترول LDL جلوگیری می‌کند.

خوردن بادام گرسنگی را کاهش می‌دهد و کم کالری است.

بادام کربوهیدرات کمی دارد، و سرشار از پروتئین و فیبر است.

به طرز فوق‌العاده‌ای برای کاهش وزن موثر است.

از سرطان جلوگیری می‌کند.

از بروز نقص هنگام تولد جلوگیری می‌کند.

قدرت مغز را بهبود می‌دهد.

استخوان‌ها و دندان‌ها را تقویت می‌کند.

کم‌خونی را درمان می‌کند.

پروتئین لازم برای سلامت قلب را دارد.

برای عصب و عضلات مفید است.

فرایند هضم و متابولیسم بدن را بهبود می‌بخشد.

هشیاری فیزیکی را افزایش می‌دهد.

به عنوان یک داروی بی‌حسی عمل می‌کند.

هشیاری ذهنی را افزایش می‌دهد.

یک سم‌زدای طبیعی است.

تب را کاهش می‌دهد.

انواع سرطان را درمان می‌کند.

از پوست در برابر نور خورشید محافظت می‌کند.

از پوست مراقبت می‌کند.

روغن بادام یک مرطوب‌کننده‌ی طبیعی است.

همچنین آکنه، جوش‌های سرسیاه و جوش‌های سرسفید را درمان می‌کند.

روغن بادام حلقه‌های تیره‌‌ی دور چشم و پف را کاهش می‌دهد.

بادام با روند پیری مقابله می‌کند.

روغن آن ناخالصی‌ها را از پوست پاک می‌کند.

پاک کننده مواد آرایشی است و چین و چروک دور چشم را کاهش می‌دهد.

ترک‌های پوستی را درمان می‌کند.

موها را تقویت و تغذیه می‌کند.

بادام حاوی ویتامین A، D، B۱، B۲ و B۶.

رشد مو را تسریع می‌بخشد.

شوره‌ی سر را درمان می‌کند.

ریزش موی سر را کاهش می‌دهد.

کمک می‌کند که موهایی ضخیم و بلند داشته باشید.

روغن بادام موهای مجعد را مرتب می‌کند.

همچنین سبب می‌شود که موهایی نرم و ابریشمی داشته باشید.

التهاب کف سر را درمان می‌کند.

از سفید شدن موها جلوگیری می‌کند.

 

کاربردهای بادام

بادام در تمام طول سال به شکل‌های مختلفی در دسترس است: با پوست و بدون پوست، نمکی، خام و حتی به صورت پودر. بادام یکی از مغزهای همه فن حریف است. می‌توانید آن را تقریبا به هر خوراک و غذایی اضافه کنید. بادام برای تهیه خوراکی‌های شیرین نیز استفاده می‌شود. این مغز دارای طعم شیرین لذت‌بخشی است. بادام را می‌توان به شکل شور و خام استفاده کرد. بودادن بادام قبل از خوردن تردی و روغن پرفایده‌ی آنها را بیرون می‌کشد.

پس منتظر نمانید و استفاده از بادام را در زندگی روزانه‌ شروع کنید تا تفاوت را احساس کنید! از مزایای بادام به طور کامل برخوردار شوید!

پیام آخر درباره خواص بادام

می‌توان گفت بادام به تنهایی یک غذا، کامل است، بنابراین این مغز پرخاصیت را به رژیم غذایی روزانه‌تان اضافه کنید .

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار