علیرضا قره‌گوزلو با بیان اینکه سه میلیون قطعه جوجه‌ریزی برای شب عید در استان همدان انجام شده بود، تصریح کرد: جوجه‌ریزی استان زیاد نبود بلکه به طبع بازار برنامه ریزی صورت گرفت و براساس پیش‌بینی هر ساله شب عید ۱۷ درصد بیشتر جوجه ریزی شد، اما متأسفانه با ورود کروناویروس به کشور صادرات مرغ و بازار‌های عمده و جشن‌ها و اعیاد از مرغداران گرفته شد.
کد خبر: ۸۴۲۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶ 26 April 2020
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به وجود یک کارخانه جوجه کشی در همدان گفت: در استان همدان جوجه کشی به صورت قراردادی انجام شده و با برنامه و براساس درخواست مرغداران انجام می‌گیرد بنابراین در استان همدان بحث معدوم سازی جوجه‌های یک روزه وجود نداشت.

به گزارش ایسنا، قره‌گوزلو با اشاره به ضرر و زیان ناشی از کرونا به واحد‌های مرغداری استان، اظهار کرد: با توجه به پیش‎‌بینی مرغداران برای بازار شب عید در استان همدان ۱۷ درصد بیشتر جوجه‌ریزی صورت گرفت، اما با بحث کرونا و از دست رفتن بازار‌های عمده و صادراتی قیمت مرغ به شدت کاهش یافت و مرغداران متضرر شدند.

وی با بیان اینکه سه میلیون قطعه جوجه‌ریزی برای شب عید در استان همدان انجام شده بود، تصریح کرد: جوجه‌ریزی استان زیاد نبود بلکه به طبع بازار برنامه ریزی صورت گرفت و براساس پیش‌بینی هر ساله شب عید ۱۷ درصد بیشتر جوجه ریزی شد، اما متأسفانه با ورود کروناویروس به کشور صادرات مرغ و بازار‌های عمده و جشن‌ها و اعیاد از مرغداران گرفته شد.

قره‌گوزلو با اشاره به ورود دولت برای خرید مرغ، خاطرنشان کرد: دولت در راستای کاهش ضرر و زیان مرغداران در بحث خرید مرغ ورود کرد، اما محدودیت‌هایی در استان همدان وجود داشت به طوریکه از شش کشتارگاه موجود در استان تنها دو کشتارگاه دارای تونل انجماد بودند که به منظور کمک به خرید مرغ ظرفیت تونل انجماد کشتارگاه همدان به ۴۰ تن و ملایر به ۲۰ تن افزایش داده شد.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به پایین بودن ظرفیت انجماد کشتارگاه‌های استان، اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده شش کشتارگاه استان تجهیز شوند تا در مواقع اضطراری با مشکل مواجه نشویم.

قره‌گوزلو با تأکید بر اینکه در بحث پرورش طیور فقط واحد‌های مرغ گوشتی استان متضرر شدند، ادامه داد: در بحث پرورش بوقلمون نیز قیمت کاهش داشته و حاشیه سود این واحد‌ها کمتر شده است.

وی افزود: در استان همدان یک واحد پرورش بلدرچین وجود دارد که عمده بازار آن در تهران بوده و تولیدات شترمرغ استان نیز به تهران و سایر استان‌ها ارسال می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، اما بیشترین خسارت مربوط به واحد‌های پرورش مرغ گوشتی بوده است.

قره‌گوزلو با بیان اینکه تا پایان فروردین امسال بیش از دو میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته است، اظهار کرد: در استان همدان تا پایان فروردین دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو دهم درصد افزایش داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان درباره اینکه آیا ممکن است مرغداران با توجه به شرایط به وجود آمده و ضرر و زیان جوجه‌ریزی‌ها را کاهش دهند، مطرح کرد: با وجود اینکه در استان همدان بودند مرغدارانی که بیش از ۵۰۰ میلیون تومان خسارت دیده‌اند، اما جوجه‌ریزی کاهش نداشته است.

وی درباره قیمت مرغ در بازار نیز یادآور شد: ستاد تنظیم بازار کشور در راستای یکپارچه شدن قیمت مرغ در بازار براساس قیمت تمام شده نرخی برای مرغ تعیین کرده که از نظر ما با توجه به قیمت تمام شده حداقل قیمت مرغ باید ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان باشد، اما به علت شیوع کروناویروس مردم و بازار‌های عمده خرید نداشتند و همین موضوع باعث کاهش قیمت مرغ شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار