به گزارش «تابناک البرز» افسون تیزویر گفت: فریز کردن یا سرمای یخچال باعث از بین رفتن ویروس کرونا نمی شود فقط تکثیر ویروس را تا حدودی محدود میکند.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: نان آلوده به کرونا اگر پس از خارج شدن از فریزر، حرارت ببیند، سالم خواهد شد.
تیزویر گفت: مواد غذایی را که نشود گرم کرد میتواند آلوده به کرونا باشد مثل بستنی و مخصوصا بستنی سنتی که چون بسته بندی نیست امکان آلودگی آن دو چندان است.
او افزود: قبل از فریز کردن مواد غذایی مثل باقالی اول باید شرایط ضد عفونی را انجام داد و بعد از فریز شدن اگر ماده غذایی آلوده باشد و در فریزر قرار بگیرد امکان دارد دیگر مواد غذایی فریز شده داخل یخچال را هم آلوده کند.