نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی:

استان مهاجرپذیر البرز نیازمند نگاه ویژه و ملی است

گروه استان ها- نماینده مردم غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت بسیاری از امور البرز مانند «منابع آب، برق و بودجه» در اختیار تهران است، گفت: استان مهاجر پذیر البرز نیازمند نگاه ویژه و ملی است.
کد خبر: ۱۱۹۱۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱ 12 December 2024

استان مهاجرپذیر البرز نیازمند نگاه ویژه ملی و ملی است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز، «علی حدادی» در شورای اداری استان البرز که روز پنجشنبه با حضور وزیر کشور در استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های استان البرز از جمله صنایع برتر، نیروی انسانی مستعد و شرکت‌های دانش بنیان گفت: استان مهاجرپذیر البرز که سالانه با افزایش جمعیت قابل توجهی دارد، نیازمند نگاه ویژه و ملی است.

حدادی با بیان اینکه سایه تهران همیشه بر استان البرز سنگینی می‌کند، افزود: بسیاری از امور مانند مدیریت منابع آب، برق و بودجه، در اختیار تهران است.

وی به محدودیت اختیارات استاندار البرز انتقاد کرد و گفت: این محدودیت اختیارات مانع خدمات شایسته مردم استان شده است و ضرورت دارد اختیارات استانداران اصلاح و افزایش یابد.   

حدادی با بیان اینکه در آخرین گزارش تدوین شده درباره شاخص‌های برخورداری استان ها، وضعیت مناطق محروم البرز دقیق و درست منعکس نشده، بر ضرورت بازنگری شاخص‌های مناطق محروم کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار