معاون استاندار البرز:

ادارات استان البرز به دلیل برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت تعطیل و مدارس و دانشگاه‌ها غیرحضوری شد

گروه استان ها_ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام وضعیت اضطراری در پی برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت از غیرحضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها و تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی و  بانک‌ها بجز مراکز درمانی، بیمارستانها، نظامی، انتظامی و واحد‌های قضایی این استان برای فردا دوشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۳ خبر داد.  
کد خبر: ۱۱۹۲۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶ 15 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی استانداری البرز "احمد افضلی" با اشاره به برگزاری کارگروه اضطرار استان و بررسی های صورت گرفته در خصوص برودت هوای استان و مدیریت مصرف سوخت که روز یکشنبه 25 آذر ماه ۱۴۰۳ صورت گرفت، اعلام کرد: با توجه به وضعیت برودت هوای استان، به منظور حفظ سلامت عمومی و کاهش ترددهای غیرضروری و مدیریت مصرف سوخت، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری و ادارات دولتی و‌ خصوصی و  بانک ها بجز مراکز درمانی،بیمارستانها، نظامی ، انتظامی و واحد های قضایی و مراکز امدادی و خدمات رسان این  استان البرز فردا تعطیل خواهد بود.
وی همچنین از شهروندان خواست با مصرف بهینه سوخت و انرژی به کاهش ناترازی سوخت در استان کمک کنند تا تمامی مردم استان از نعمت انرژی برخوردار شوند.

انتهای پیام/ع

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار