به گزارش تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، معصومه جودکی افزود: طرح سلامت نوروزی هر ساله از نیمه دوم اسفند ماه آغاز و تا 15 فروردین ماه ادامه دارد و نظارت های بهداشتی بر کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مثل قنادی ها ، رستوران ها با حفظ سلامت مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تشدید می یابد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد: در این مانور از کلیه قنادی های سطح استان بازدید شد و طی این بازدیدها 71 اخطار بحرانی 39 اخطار غیربحرانی صادر شد.
وی ادامه داد: دو کارگاه قنادی پلمب و 1100 کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد : در این مانور طی بازدید ها 679 مورد سنجش پارامترهای کیفی مواد غذایی و محیطی انجام شد .
/س