به گزارش تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان، سید امیر مرتضوی در بازدید از مجموعه انبار های اموال تملیکی استان افزود: اکنون انبارهای تملیکی کشور از جمله استان البرز به سامانه یکپارچه "سیات" متصل شده است.
وی ادامه داد: این اقدام تأثیر بسزایی در ساماندهی انبارهای مذکور داردو نظارت قوه قضائیه بر عملکرد این انبارها به معنای واقعی صورت میگیرد.
مرتضوی بیان کرد: ارتقای توان نظارتی بر انبارهای تملیکی از تضییع حقوق مردم جلوگیری خواهد کرد و این امر افزایش رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد داشت.
فرید نجف نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز نیز در این بازدید گفت : برای حفظ حقوق مردم و مدیریت صحیح اموال نگهداری شده در انبارهای اداره کل جمعآوری و فروش اموال تملیکی البرز اقدامات ویژه ای انجام شده است.
وی ، هدف از این بازدیدها را اطمینان حاصل کردن از اینکه هیچ کالای بلاتکلیف یا سریع الفسادی در انبارها وجود ندارد و نظارت دقیق بر انبارهای اموال تملیکی استان ذکر کرد.
نجف نیا افزود: پیگیری تعیین تکلیف کالاها از طریق مراجع قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز صورت میگیرد.
نجم الدین ربانی مدیر کل اموال تملیکی استان البرز در این بازدید گفت: امسال این اداره کل نسبت به سال گذشته رشد فروش ۳۱۱ درصدی را داشته و این روند تا پایان سال نیز ادامه دارد.
وی ادامه داد: برنامه کلی اداره کل جمع آوری و فرو ش اموال تملیکی البرز سوق دادن فروش کالا از مزایده به سمت حراج خرده فروشی در جهت رسیدن این کالاها به دست مصرف کننده واقعی است و بر همین اساس این اداره کل رتبه سوم را در بحث حراج در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستادایران) را تاکنون از آن خود کرده است.
/س