کشته شدن زندانی سابقه دار و متهم به قتل حین فرار مسلحانه از یک مرکز درمانی در کرج

گروه استان ها- پلیس البرز اعلام کرد که تیراندازی در بیمارستان امام علی(ع) کرج یک زندانی متهم به قتل و مسلح که قصد فرار داشته، کشته شده است.
کد خبر: ۱۲۰۱۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹ 07 June 2025
به گزارش تابناک از البرز، به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس البرز در این خصوص اظهار کرد: یک زندانی سابقه دار و متهم به قتل که برای انجام اقدامات درمانی به بیمارستان امام علی(ع) شهرستان کرج منتقل شده بود، در پی تلاش برای فرار مسلحانه با شلیک پلیس از پا درآمد.
این زندانی که با دستبند و پابند تحت تدابیر امنیتی برای انجام اقدامات درمانی به مرکزدرمانی منتقل شده بود، با همکاری یک زن که خود را همسر متهم معرفی کرده و دو قبضه سلاح گرم با خود به درون مرکز درمانی منتقل و در اختیار این متهم قرار داد و قصد فراری دادن وی را داشت که با هوشیاری مامور بدرقه و رعایت قانون به کارگیری سلاح زمین‌گیر و جان خود را از دست می‌دهد.
هم اکنون خانم دستگیر شده به عنوان همدست متهم در اختیار پلیس قرار دارد و بررسی پلیس برای روشن شدن زوایای پنهان حادثه همچنان ادامه دارد.
آخرین اخبار