شیوع آنفلوانزا در قزوین و ۷ استان دیگر بالاتر از حد معمول

گروه استان‌ها - معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: شیوع آنفلوانزا در قزوین و ۷ استان دیگر بالاتر از حد معمول است.
کد خبر: ۱۲۱۳۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹ 16 December 2025

شیوع آنفلوانزا در قزوین و ۷ استان دیگر بالاتر از حد معمول

به گزارش خبرنگار تابناک از استان قزوین «علی مرادی» معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: در حال حاضر استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، تهران، کرمانشاه و همدان بیشترین میزان درگیری با ویروس آنفلوانزا را دارند.

وی ادامه داد: بیشترین گردش ویروس در گروه سنی ۵ تا ۱۴ سال رخ می‌دهد، اما بیشترین موارد بستری و فوت مربوط به سالمندان و افراد آسیب‌پذیر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در مراجعات سرپایی، نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران تنفسی تست آنفلوانزای مثبت داشته‌اند و این موضوع اهمیت رعایت توصیه‌های بهداشتی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

مرادی همچنین تأکید کرد: استفاده از واکسن، رعایت اصول بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمع‌ها می‌تواند به کاهش شیوع بیماری کمک کند.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آنفولانزا
آخرین اخبار