معاون وظیفه انتظامی استان کرمانشاه خبرداد:

اصناف به کارگیرنده مشمولان غایب، جریمه نقدی می‌شوند

گروه استان ها- معاون وظیفه انتظامی استان کرمانشاه گفت: اصناف به کارگیرنده مشمولان غایب، جریمه نقدی می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۱۸۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱ 26 February 2026

اصناف به کارگیرنده مشمولان غایب، جریمه نقدی می‌شوند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه و به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ«مسعود همتی»  معاون وظیفه انتظامی استان مرنانشاه در این باره، اظهارکرد: مشمولان غایبی که وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند، برابر مواد ۵۸ و ۶۲ قانون خدمت وظیفه عمومی، با تشدید محدودیت‌ها و محرومیت‌های اجتماعی، عدم برخورداری از هرگونه تسهیلات دولتی و اشتغال در سازمان‌ها و کارگاه‌های دولتی و خصوصی مواجه می‌شوند.

وی افزود: درصدد هستیم با افزایش ارتباط سیستمی با سازمان‌های دولتی و غیردولتی مانند؛ وزارتخانه ها، بانک ها، شهرداری و ... محرومیت‌های اجتماعی مشمولان غایب را بیشتر پیگیر باشیم.

 معاون وظیفه انتظامی استان کرمانشاه بیان کرد: براساس ماده ۱۰ قانون وظیفه عمومی هرگونه استفاده از تسهیلات دولتی مانند دریافت وام، کسب پروانه کار، کاندید شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، استخدام به هر صورت (رسمی، پیمانی، قراردادی، روزمزد) به شرط تعیین تکلیف وضعیت خدمتی مشمولان است.

وی اظهار کرد: در صورت به کارگیری مشمولان غایب توسط کارفرمایان، کارخانجات، کارگاه ها، شرکت ها، آموزشگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها، تعمیرگاه‌های دولتی و خصوصی برابر ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی، برای اعمال مجازات تعیین شده به دستگاه‌های قضائی معرفی می‌شوند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد: براساس ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی؛ مجازات در نظر گرفته شده برای این دسته از افراد، برای بار اول پرداخت هزینه سالانه یک سرباز به مبلغ حدود ۱۴۰ میلیارد ریال و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز محاسبه و اخذ می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار