مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد؛

آغاز آزمون مجازی نوبت دوم ۱۴۴ هزار دانش‌آموز در البرز

گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد: آزمون مجازی نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۴ هزار دانش آموز این استان در پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم آغاز و در حال اجراست.
کد خبر: ۱۲۲۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶ 30 May 2026

آزمون مجازی نوبت دوم ۱۴۴ هزار دانش آموز در البرز آغاز شد

به گزارش خبرنگار تابناک در استان البرز، «فرزاد شعبانی» مدیرکل آموزش و پرورش البرز، با اشاره به اینکه آزمون پایان سال دانش آموزان در مدارس استان طبق شیوه نامه ارسالی از وزارتخانه در حال انجام است، اظهار کرد: در امتحانات نوبت دوم مدارس البرز ۱۲۴ هزار نفر در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم  و ۲۰ هزار نفر در پایه دهم شرکت می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزان این استان در بستر فضای مچازی به‌صورت شناور در آزمون پایان سال تحصیلی شرکت می‌کنند و امتحانات پایه نهم دوره اول متوسطه نیز به‌صورت هماهنگ استانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز، با بیان اینکه امتحانات نوبت دوم از نهم خردادماه شروع شده و تا پایان خردادماه ادامه دارد، بیان کرد: آرامش دانش آموزان در پاسخ دادن به سوالات آزمون های پایان سال از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یادآورشد: دانش آموزانی که در آزمون پایان سال به هردلیل غیبت کنند، می بایست علت غیبت در آزمون نوبت دوم را به مدرسه اطلاع دهند.

شعبانی، نظارت والدین را در ایام امتحانات نوبت دوم که به‌صورت مجازی در حال برگزاری است، ضروری دانست و عنوان کرد: والدین شرایط لازم را برای فرزندان خود در ایام امتحانات بوجود آورند تا دانش آموزان با خیال آسوده در امتحانات شرکت کنند.

وی ادامه داد: والدین می بایست قبل از شروع امتحانات از شارژ کامل دستگاه فرزندشان ( تلفن همراه، تبلت ، لب تاپ و رایانه ) اطمینان داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز، تصریح کرد: امتحانات پایان سال مدارس البرز با توجه به شرایط جدید و در جهت رفع نگرانی خانواده ها و با مصوبه شورای تامین استان البرز به صورت غیر حضوری برگزار می شود که آرامش دانش آموزان در پاسخ دادن به سوالات آزمون های پایان سال از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی به شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی سوم در کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از سال تحصیلی در بستر آموزش مجازی سپری شده  و تعداد زیادی از دانش‌آموزان البرز در حال حاضر ممکن است در خارج از استان به سر ببرند و کلاس‌های خود را به‌صورت برخط دنبال کنند لذا این تصمیم برای امتحانات نوبت دوم گرفته شد.

شعبانی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای تامین استانداری البرز، ارزشیابی پایان سال در پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم دراین استان البرز به‌ صورت غیرحضوری در استان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه تصمیم‌گیری نهایی در خصوص پایه‌های یازدهم و دوازدهم بر عهده وزارتخانه است، یادآورشد: با توجه به تأثیر مستقیم این امتحانات در سوابق تحصیلی و کنکور، منتظر ایجاد شرایط پایدار و برقراری آرامش روانی کامل برای دانش‌آموزان هستیم تا بتوانند در فضایی ایمن در آزمون‌ها شرکت کنند: امتحانات دانش آموزان دوره اول متوسطه و پایه دهم از ۹ خردادماه در مدارس البرز آغاز و تا پایان خردادماه در این استان به اتمام خواهد رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز همچنین گفت: اقدامات لازم در فرآیند آزمون مجازی در دستور کار استان قرار گرفته تا خانواده ها هیچ‌گونه نگرانی بابت نمرات و وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان خود در سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴ نداشته باشند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار