مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه خبرداد:

اعزام ۸ تانکر آبرسانی سیار از کرمانشاه برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع «قائد شهید امت»

گروه استان ها- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از اعزام هشت دستگاه تانکر آبرسانی سیار به استان‌های تهران و قم به‌منظور خدمت‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع «قائد شهید امت» خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۵۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴ 05 July 2026

اعزام ۸ تانکر آبرسانی سیار از کرمانشاه برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع «قائد شهید امت»

 به گزارش تابناک از استان کرمانشاه، «رضا داودی» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با اشاره به بسیج امکانات صنعت آب و فاضلاب کشور برای پشتیبانی از این مراسم، گفت: شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با هماهنگی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هشت دستگاه تانکر آبرسانی سیار را به محل‌های تعیین‌شده در استان‌های تهران و قم اعزام کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۲ هزار لیتری هر دستگاه تانکر، افزود: این ناوگان مجهز به شیر‌های آب‌خوری همراه با لیوان‌های یک‌بار مصرف و کیت‌های کلرسنجی برای پایش مستمر کیفیت آب شرب است که وظیفه تأمین و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی برای زائران و عزاداران را بر عهده دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: تمامی تانکر‌های اعزامی پس از انجام مراحل آماده‌سازی، شست‌وشو، ضدعفونی و کنترل‌های بهداشتی، به محل مأموریت اعزام شده‌اند و نیرو‌های عملیاتی شرکت نیز تا پایان مراسم در کنار این ناوگان حضور خواهند داشت تا خدمات آبرسانی و پایش مستمر کیفیت آب شرب را انجام دهند.

وی با تأکید بر آمادگی کامل آبفای کرمانشاه برای انجام این مأموریت، خاطرنشان کرد: مشارکت در خدمت‌رسانی به زائران این مراسم، وظیفه‌ای ارزشمند و افتخاری برای مجموعه آبفای استان است و تمام ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده برای ارائه خدمات مطلوب در اختیار این مأموریت قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار