بیش از ۳۵ هزار اقامت در اردبیل ثبت شد/ ۵۰۰ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری

گروه استان‌ها - رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل گفت: طی یک هفته اخیر بیش از ۳۵ هزار اقامت در مراکز اقامتی مرکز استان ثبت شده و در این مدت بیش از ۵۰۰ هزار بازدید نیز از جاذبه‌های گردشگری سطح شهرستان انجام یافته است.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰ 16 August 2026

بیش از ۳۵ هزار اقامت در اردبیل ثبت شد/ ۵۰۰ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «محمدرضا شایقی» رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل امروز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: با اوج گرفتن سفر‌های تابستانی و انتخاب استان اردبیل به عنوان یکی از مقاصد اصلی سفر‌های این فصل از سوی گردشگران، طی یک هفته گذشته بیش از ۳۵ هزار اقامت در مراکز اقامتی رسمی، مدارس و مهمانسرای ادارات شهرستان اردبیل به ثبت رسیده است.  

وی با اشاره به اسکان تعداد زیادی از مسافران در اقامتگاه‌های غیررسمی و کمپ‌های چادری، افزود: در این مدت بیش از ۳۱۴ هزار تردد خودرویی ورودی به مرکز استان داشته‌ایم که بسیاری از این گردشگران در مرکز استان اسکان، توقف یا بازدید از جاذبه‌ها را داشته‌اند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل ضمن تاکید بر اینکه مسافران ورودی به مرکز استان علاوه بر بازدید از ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان، به سایر شهرستان‌های گردشگرپذیر استان مراجعه می‌کنند، بیان کرد: برابر برآورد‌های انجام شده بیش از ۵۰۰ هزار بازدید از جاذبه‌های مختلف شهرستان اردبیل از جمله مجموعه میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی، بازار تاریخی، پل معلق هیر، دریاچه شورابیل، دریاچه نئور، منطقه نمونه گردشگری سردابه و آبگرم‌های موجود در شهرستان انجام شده است.

وی ادامه داد: همکاری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بهره‌برداران و مدیران تاسیسات گردشگری و واحد‌های خدمات‌رسان قابل تقدیر است و با توجه به برگزاری جلسات متعدد ستاد خدمات سفر به ریاست فرماندار اردبیل، خدمات‌رسانی به گردشگران حاضر در شهرستان در این مدت به خوبی و بدون مشکل خاصی انجام گرفت.  

شایقی تصریح کرد: شهرستان اردبیل ۴۱ هتل، مهمان‌پذیر، مسافرخانه و بوم‌گردی با ۲ هزار تخت اقامتی رسمی دارد که در کنار آن مراکز اقامتی آموزش و پرورش، مهمانسرای ادارات و سایر اقامتگاه‌ها نیز از گردشگران میزبانی می‌کنند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار