به گزارش تابناک ایلام؛ عزیزیان افزود : براساس ارزیابی کیفیت گندمهای کشور که با همکاری معاونت امور زراعت و موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر و بخش شیمی غلات از نمونههای ارسالی استانهای کشور صورت گرفت، میزان پروتئین گندم تولیدی استان ایلام ۱۲.۵۹ درصد استان گلستان ۱۲.۶۱ درصد، بوشهر ۱۲.۷۳ درصد، فارس ۱۲.۵۵ درصد و استان خوزستان ۱۲.۵۸ درصد است.
وی بیان داشت : در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ به دلیل مصرف متعادل کودهای شیمیایی مدیریت کنترل عوامل خساراتزای گیاهی بهویژه سمپاشی پیشگیرانه و بههنگام علیه بیماریهای برگی و سن گندم، اجرای روشهای زراعی و افزایش ضریب نفوذ بذر باعث افزایش کیفیت گندم تولیدی استان شده است./ع
بیشتر بخوانید: |