رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با بیان اینکه مطمئن هستیم 43 درصد از پروژه‌های استان در سال آینده به نتیجه می‌رسد، گفت: 2 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا پروژه‌های نیمه‌تمام به نتیجه برسد.
کد خبر: ۱۱۸۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵ 26 October 2015
به گزارش تابناک مازندران  از ساری، امیدعلی پارسا صبح امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور یکی از خواسته‌های به‌حق مردم بود که صورت گرفت.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و ‌برنامه‌ریزی به عنوان مشاور امین استاندار عمل می‌کند، افزود: این سازمان با همه توان و کارشناسی، پیشنهادات مختلف را در چارچوب سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور، با استاندار مازندران مطرح کرده و به بحث می‌گذارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه در 67.5 درصد از پروژه‌های استان مبادلات استان انجام شده است، گفت: فقط 6 درصد از پروژه‌های امسال، جدید است در حالی که سال گذشته این رقم 15 درصد بود.
این مسئول با تاکید بر اولویت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، تصریح کرد: 43 درصد از پروژه‌های مبادله شده استان تامین اعتبار شده است.
پارسا با بیان اینکه  امروز 100 درصد از موافقت‌نامه‌های هزینه‌ای در استان مبادله شده در حالی که سال گذشته این اتفاق نیفتاد، ادامه داد: در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی جدید، روسای گروه‌های ما مدیر عملیاتی هستند و با اختیار لازم به انجام امور می‌پردازند.
وی با اشاره به اینکه در شورای برنامه‌ریزی سهم شهرستان‌ها مشخص شد و هیچ چانه‌زنی در این زمینه نداشتیم، خاطرنشان کرد: توزیع اعتبار استان را باید در قالب 60 برنامه عملیاتی در سراسر شهرستان‌ها داشته باشیم و 360 شاخص محاسباتی و عملیاتی به تفکیک 22 شهرستان، مبنای تعیین سهم نهایی شهرستان و بخش است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با بیان اینکه در شورای برنامه‌ریزی تصمیم گرفتیم، اعداد، ارقام و شاخص‌های برنامه پنجم را تغییر نداده و این مسئله را به برنامه ششم محول کنیم، اظهار کرد: شاید سال گذشته اطلاع‌رسانی مناسبی درباره این شاخص‌ها صورت نگرفته و تصور می‌شود، اعتبارات تحت تاثیر لابی و چانه‌زنی خاصی تقسیم شده است.
پارسا با اشاره به اینکه این شفافیت و صراحت و اطلاع‌رسانی منظم از این قضایا را پیگیری می‌کنیم، افزود: سقف اعتبارات به ترتیب گفته شده تعیین شد و در اختیار شهرستان‌ها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه الان مطمئن هستیم 43 درصد از پروژه‌های استان در سال آینده به نتیجه می‌رسد، گفت: 2 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا پروژه‌های نیمه‌تمام به نتیجه برسد، در حالی که بودجه استان و تخصیص این بودجه، مبلغی نیست که بتوان این پروژه‌ها را به اتمام رساند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه تصور می‌کنیم تخصیص بودجه امسال استان تا حدود 350 میلیارد تومان باشد، تصریح کرد: در سراسر کشور به اندازه 20 سال پروژه نیمه‌تمام داریم و با محدودیت شدید باید به سراغ اولویت‌ها برویم.
این مسئول با بیان اینکه مازندران در ستاد راهبری راه‌اندازی سازمان مدیریت استان‌ها عضو است، در نظام درآمد هزینه کشور کار عمیق و بزرگی با محوریت مازندران در حال دنبال شدن است، ادامه داد: مازندران برای اداره کلان کشور، تلاش و همکاری می‌کند و اگر پیشنهاد مازندران به ثمر بنشیند اتفاقات خوشایندی برای کشور رخ می‌دهد.
پارسا با اشاره به اینکه آمایش اصلی‌ترین سند توسعه استان است، خاطرنشان کرد: راهبردهای اصلی این سند در بین مجموعه مدیران استان به اجماع نرسیده و هنوز تصویب نشده است.
وی با بیان اینکه در مهرماه امسال آخرین اصلاحات مورد نظر مدیران، فرمانداران و ... را در شورای برنامه‌ریزی توسعه استان یک بار دیگر طرح کردم، اظهار کرد: پایداری محیطی، اجتماعی و اقتصادی و سازمان فضایی پایدار چهار محوری است که در این سند دنبال می‌کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه جمع‌ کردن آمایش در سراسر کشور سخت است، اما در مازندران این کار سخت‌ترین اقدام است، گفت: سند آمایش در مواردی نتیجه‌گیری مکانی دارد و وقتی صحبت از نقطه جغرافیایی می‌شود، اختلافات، چالش‌ها، چند دستگی‌ها و ... مطرح می‌شود، مثل منطقه آزاد که هنوز طرح آن در استان به اجماع نرسیده بود، چه برسد که در سفر دولت اعلام شود.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار