لحظه به لحظه با بهارستان دهم
علی لاریجانی با کسب 173 رأی از 281 آرای مأخوذه به عنوان رئیس موقت مجلس دهم برگزیده شد/ محمدرضا عارف هم 103 رأی منتخبان جدید ملت را از آن خود کرد. 5 رأی سفید هم به صندوق انداخته شد.
کد خبر: ۲۳۷۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲ 29 May 2016
به گزارش تابناک یزد، دومین جلسه علنی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی صبح امروز به ریاست عبدالرضا هاشم‌زائی رئیس سنی مجلس شورای اسلامی و با حضور بیش از 280 تن از منتخبان دهمین دوره مجلس آغاز شد.

در اولین جلسه علنی مجلس دهم که روز گذشته و پس از مراسم افتتاحیه برگزار شد، عبدالرضا هاشم‌زائی به عنوان رئیس و سید مصطفی ذوالقدر نایب رئیس و سیده فاطمه حسینی و سمیه محمودی نیز به عنوان منشی‌های هیئت‌رئیسه سنی تعیین شدند.

انتخابات هیأت رئیسه موقت دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دستور کار دومین نشست علنی پارلمان قرار داشت که طی آن‌ ‌علی لاریجانی به عنوان رئیس، مسعود پزشکیان و محمد دهقان به عنوان نواب اول و دوم، غلامرضا کاتب، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، اکبر رنجبرزاده، عبدالکریم حسین‌زاده، سیدناصر موسوی‌لارگانی و احمد امیرآبادی‌فراهانی به عنوان دبیر ‌و بهروز نعمتی، آشوری‌تازیانی و محمدقسیم عثمانی به عنوان ‌ناظران هیأت رئیسه جدید مجلس انتخاب شدند.

پس از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، مراسم تحلیف 12 عضو این هیأت ‌طبق آیین‌نامه داخلی برگزار شد

گزارش لحظه به لحظه تابناک از آیین افتتاح مجلس را در ادامه می توانید بخوانید

10:21 صدرنشینان بهارستان سوگند یاد کردند

مراسم تحلیف اعضای هیأت رئیسه موقت مجلس دهم برگزار شد و منتخبان سوگند یاد کردند.

اعضای منتخب متن ذیل را قرائت و سوگند یاد کردند:

«من به عنوان عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در برابر قرآن مجید به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که حداکثر توان خود را برای اجرای آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با مراعات بی‌طرفی کامل در انجام وظایف به کار گیرم و از هر گونه اقدام مخالف آئین‌نامه اجتناب نمایم».


10:18 ناظران هیأت رئیسه موقت مجلس دهم برگزیده شدند

پس از رأی‌گیری در صحن مجلس، بهروز نعمتی با 175 رأی،‌ آشوری‌تازیانی با 168 رأی محمدقسیم عثمانی با 138 رأی از مجموع 276 آرای مأخوذه به عنوان ناظران (کارپردازان) هیأت رئیسه موقت مجلس دهم برگزیده شدند.

همچنین مجید ناصری‌نژاد 119 رأی، پروانه مافی 105 رأی و عبدالرضا هاشم‌زائی 76 رأی به خود اختصاص دادند.

10:15 دبیران هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند

از میان 12 منتخب که برای تصدی دبیری هیأت رئیسه موقت مجلس دهم کاندیدا شده بودند، غلامرضا کاتب با 161 رأی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی با 146 رأی، اکبر رنجبرزاده با 138 رأی، عبدالکریم حسین‌زاده با 137 رأی، سیدناصر موسوی‌لارگانی با 131 رأی و احمد امیرآبادی‌فراهانی با 130 رأی از مجموع 279 آرای مأخوذه به عنوان دبیران هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند.

9:50 پزشکیان و دهقان نواب اول و دوم هیأت رئیسه مجلس دهم شدند

در این جلسه پس از انتخاب علی لاریجانی به عنوان رئیس موقت مجلس دهم با 173 رأی، محمدرضا حاجی‌بابایی، علی مطهری، مسعود پزشکیان و محمد دهقان به عنوان کاندیدای تصدی نواب رئیس موقت مجلس دهم داوطلب شدند.

پس از رأی‌گیری، از مجموع 279 آرای مأخوذه، مسعود پزشکیان با 154 رأی و محمد دهقان با 136 رأی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند. همچنین علی مطهری 132 رأی و محمدرضا حاجی‌بابایی 122 رأی به خود اختصاص دادند.

8:59 12 نفر کاندیداهای دبیری هیأت رئیسه موقت مجلس دهم شدند

علی سبحانی‌فر، عبدالکریم حسین‌زاده، محمدعلی وکیلی، سیدفرید موسوی، سهیلا جلودارزاده، حسین‌امیری‌خامکانی، احمد امیرآبادی، غلامرضا کاتب، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، اکبر رنجبرزاده، عباس پاپی‌زاده و سیدناصر موسوی‌لارگانی کاندیداهای دبیری هیأت رئیسه موقت مجلس دهم مشخص شدند.

در حال حاضر رأی‌گیری از نمایندگان پارلمان برای انتخاب دبیران هیأت رئیسه موقت در حال برگزاری است.

8:55 لاریجانی رئیس مجلس شد

پس از رأی‌گیری برای ریاست موقت مجلس، علی لاریجانی با کسب 173 رأی از 281 آرای مأخوذه به عنوان رئیس موقت مجلس دهم برگزیده شد.

محمدرضا عارف هم 103 رأی منتخبان جدید ملت را از آن خود کرد. 5 رأی سفید هم به صندوق انداخته شد.

کاظم جلالی، محمدجواد کولیوند، محمود صادقی و غلامرضا حیدری از سوی رئیس سنی مجلس دهم به جایگاه هیأت رئیسه فراخوانده شدند تا امر نظارت بر شمارش آرای اعضای هیأت رئیسه موقت مجلس دهم را بر عهده داشته باشند.

 در حال حاضر 262 نفر در صحن علنی مجلس حضور دارند.

8:50 رای گیری برای نواب رئیس شروع شد

حاجی بابایی، دهقان، علی مطهری و پزشکیان برای نواب رئیس موقت مجلس دهم نامزد شدند

8:38  لاریجانی و عارف کاندیدای ریاست موقت مجلس دهم شدند

علی لاریجانی و محمدرضا عارف منتخبان مردم قم و تهران در مجلس دهم برای ریاست موقت این مجلس کاندید شدند.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علیرضا آیت اللهی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
از آنجا که ، در فرانسه ، مردم شناسی سیاسی خوانده ام شاید سیاستدان و سیاست شناس باشم ؛ امٌا قدر مسلٌم این است که سیاستمدار نیستم ؛ حتی یکی از سایت های خبری زادگاهم ، یزد ، مرا فقط یک « فرهنگی » معرفی کرده است ( حال آنکه فرهنگی معمولا" به کارکنان آموزش و پرورش اطلاق می شود و بنده ی کمترین دکتری علوم اقتصاد اجتماعی در فرانسه هم خوانده ام و قریب به 30 سال در تهران کارشناس اقتصادی ، و مدرس دروس اقتصادی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تهران بوده ام ... ) . شهر یزد سابقا" سیاستمدارانی بزرگ داشته است حال آنکه در حال حاضر به نظرم حتی یک سیاستمدار ششدانگ ندارد . سیاستمدار کسی است که قبل از هرچیز اگرعلوم سیاسی ، جامعه شناسی ، حقوق ، علوم اداری و اقتصاد کلان نخوانده است لااقل ساده دل نباشد ، عمر عاص شناس باشد ، ابو موسی اشعری نشود ... (یادش به خیر شمٌ سیاسی امام - ره ) تا به جای آنکه لشگری نمک پرورده و وفادار داشته باشد مورد سوء استفاده خیل عظیمی از دروغگوهای ظاهرا" « راستگو » قرار گیرد ! .
* امروزه و پس از گذشت قریب به چهل سال از انقلاب ، و پیامدهای واضح آن ، بسیاری ازمردم کوچه و بازار ما زیرک تر ، مجرٌب تر و بصیر تر از سیاستمداران ما « می بینند » و قضاوت می کنند . جنبشی که تقریبا" بنا برحرف و حرٌافی باشد راهی به جائی نمی برد . اگر دموکراسی ئی وجود دارد احزابی هم وجود دارد ، و اگر واقعن حزبی وجوددارد ، مرامنامه ای ، نظامنامه ای ، برنامه ای ، ساختار و تشکیلاتی ، استراتژیی ، و... نه جریانی و موج هائی گاه به گاهی ! .
آنچه که امروز در مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاد ؛ و پیروزی قاطع فراکسیون « ... ولایت ... » ( باتوجٌه عمیق به نام آن ) ، کاملا" قابل پیش بینی بود . از انتخاب دروغگویانی بنام « راستگو » ها قبلا" بحث شده بود ؛ و اینکه قبلن به طنز گفته شده ست که کار گزار همان قالگذار است ! و در اینجا تاریخ تکرار شده است ؛ گرچه قالگذاشتن های سابق نتیجه اش همیشه در قال گرفتار آمدن بوده است . منتهی قال گذاشته شدگان چند بار از همان یک سوراخ نیش می خورند ؟ ؛ و عملا" آلت دست قرار می گیرند ؟ یا للعجب ! .
* با انتخابات امروز مجلس شورای اسلامی تقریبا" مشخص شد که دولت کنونی که دولت یازدهم باشد پایدار نیست و در انتخابات 1396 بسیار متزلزل است : دولت مستعجل ! . با این شیوه تفکر و اقدامات خودبینانه و انحصار گرانه ی گروهی معدود از سرمایه گرایان ، قدرت حاضر به فرض هم ( چنان که مسبوق است ) به منافعی شخصی و گروهی نزد گروه محصور خود برسد کفٌه اش روز به روز سبک و سبک تر می شود؛ و با وجود همه ی حسن نظرهائی که ، در ظاهر ، نشان می دهد بازهم مجبور به ترک میدان می شود . نتیجه ی انتخابات هیئت رئیسه موقت مجلس امروز نه تنها نتیجه ی انتخابات ریاست جمهوری 1396 را هم تا حدود بسیار زیادی روشن ساخت بلکه به تزلزل بیش از پیش برجام نزد خارجیان ، و موقعیت عمومی اقتصاد و غیر اقتصاد کشور ، اضافه کرد ؛ که آن نیز نتیجه اش ، علاوه بر اینکه به نفع عموم مردم نمی نماید ، به همان انتخابات 1396 هم باز خواهد گشت .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار