معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد، ارائه آموزش‌های رسمی شامل خواندن و نوشتن در دوره پیش‌دبستانی را ممنوع دانست و گفت: با پیش‌دبستانی‌ها و مربیان متخلف برخورد می‌شود.
کد خبر: ۲۸۱۲۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶ 20 August 2016

به گزارش تابناک یزدمحمدحسن رادمنش، در نشستی خبری با اشاره به اینکه 60 درصد فضا و کارکنان آموزش و پرورش در اختیار آموزش ابتدایی است، اظهار داشت: تلاش شده تا آموزش‌ها حتی در دوردست‌ترین مناطق روستایی استان نیز به دانش‌آموزان ابتدایی ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه معاونت آموزش ابتدایی متولی دوره‌های پیش‌دبستانی، دانش‌آموزان عشایر و اتباع خارجی در همه دوره‌های تحصیلی است، افزود: آموزش‌های دوره پیش‌دبستانی در دو مقطع چهار تا پنج ساله و پنج تا شش ساله ارائه می‌شود که این دوره کاملا غیردولتی است و در مواردی تنها مربیان از سوی آموزش و پرورش تأمین می‌شوند.

رادمنش در مورد آموزش‌های دوره پیش‌دبستانی و استقبال مردم یزد از آن بیان کرد: استقبال مردم از این دوره نشان از فرهنگ خانواده‌ها و اهمیت قائل شدن آنها به برنامه‌های آموزشی حتی در دوره‌های قبل از آموزش رسمی است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به اینکه دوره پیش‌دبستانی به هیچ وجه دوره آموزشی نیست و در واقع یک دوره پرورشی و تربیتی به شمار می‌رود، عنوان کرد: آموزش‌های رسمی و کلاسیک از اول دبستان آغاز می‌شود و مربیان اجازه تدریس نشانه‌های فارسی و عددی، نوشتن و خواندن حروف فارسی، آموزش زبان انگلیسی و هرگونه برنامه خارج از ساعت تعیین شده برای این دوره را ندارند.

رادمنش بیان کرد: ساعت رسمی در نظر گرفته شده برای دانش‌آموزان پیش‌دبستانی سه ساعت و نیم بوده و دریافت هرگونه وجه برای انجام کار یا ساعت اضافه برای دانش‌آموز این دوره ممنوع است.

وی با اشاره به افزایش آمار دانش‌آموزان دوره ابتدایی به ویژه کلاس اول دبستان اظهار داشت: سال گذشته 107 هزار دانش‌آموز ابتدایی در مدارس استان یزد تحصیل می‌کردند که این آمار در سال جاری به 114 هزار نفر رسیده است.

رادمنش افزود: بیشترین افزایش مربوط به دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی است که این نشان از زاد و ولد بیشتر در استان دارد اما آمارهای رسمی ارائه شده از سوی ثبت احوال نشان می‌دهد آمار متولدان سال 89 که امسال وارد کلاس اول می‌شوند، هزار مورد است در حالی که امسال بالغ بر 6 هزار دانش‌‌آموز کلاس اولی داریم.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: این آمار نشان از افزایش روزافزون مهاجرت به استان یزد دارد که بار این مهاجرت بر دوش آموزش و پرورش و بهداشت و درمان است.

وی بیان کرد: وجود 6 هزار دانش‌‌آموز اضافه و مهاجر به معنای نیاز به 300 معلم و فضای آموزشی بیشتر است که این امر باری اضافه بر روی دوش آموزش و پرورش استان یزد می‌گذارد.

رادمنش با اشاره به آمار دانش‌آموزان اتباع خارجی در استان یزد اظهار داشت: بالغ بر 8 هزار دانش‌آموز تبعه خارجی در استان یزد ثبت‌نام شده‌اند که 5 هزار و 500 نفر از این تعداد در 23 مدرسه اختصاصی و بقیه در کنار دانش‌آموزان ایرانی تحصیل می‌کنند.

وی در مورد کمبود نیرو در آموزش ابتدایی که سال‌های گذشته استان با آن دست به گریبان بود نیز بیان کرد: امسال به دلیل ورود 380 دانشجوی دانشگاه فرهنگیان به بدنه آموزش و پرورش، هیچ کمبود نیرویی در این دوره نخواهیم داشت.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار