به گزارش تابناک یزد،این طرح توسط سمیه قاسمی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی
این دانشگاه با هدف عرضه محصولات سالم و با کیفیت راه اندازی شده است.
محمد
مهدی لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد دربازدید ازسالن پرورش قارچ
این دانشگاه گفت: راهاندازی این سالن که با هدف ایجاد فضای کارآفرینی، کسب
مهارت و توانمندسازی دانشجویان انجام شده کار ارزشمندی است و باعث تربیت
دانشجویانی می شود که پس از دانش آموختگی بتوانند برای خود و دیگران،
ایجاد شغل کنند.
در دانشگاه یزد 10 هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.