دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان گفت: آنچه از طرف دولتمردان همدلی را افزایش می‌دهد اجرای قانون و قانون‌گرایی قوا برای آحاد جامعه است نه اینکه عده‌ای با حاشیه امنی که برایشان ساخته و تعریف می‌شود قانون را دور بزنند.
کد خبر: ۳۲۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۷ 09 May 2015
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان گفت: ورود سیاسیون به اقتصاد استان را گره‌گشا نمی‌دانیم، زیرا گره‌های اقتصادی به این شیوه باز نخواهد شد.  

به گزارش فارس ، محمود الفت با بیان اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نقشه راه کشور با عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی نامگذاری و ترسیم شده است، اظهار کرد: این نامگذاری نشان از رصد هوشمندانه رهبری دارد؛ چراکه امسال سال انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است.  

وی با تأکید بر اینکه باید ایجاد آرامش روحی، امنیت اجتماعی مردم و رفع مشکلات اقتصادی برای دولت مهم باشد، افزود: این اتفاقات همدلی با مردم را ملموس‌تر و عینی‌تر می‌کند.   د

بیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان تصریح کرد: این همدلی باید نمود داشته باشد و ریل‌گذاری و جریان‌سازی صورت گیرد تا منتج به نتیجه شود.  

وی ادامه داد: آنچه از طرف دولتمردان این همدلی را افزایش می‌دهد اجرای قانون و قانون‌گرایی قوا برای آحاد جامعه است نه اینکه عده‌ای با حاشیه امنی که برایشان ساخته و تعریف می‌شود قانون را دور بزنند.

الفت با اشاره به اینکه ساده‌زیستی مسئولان تقویت‌کننده همدلی و همزبانی است، خاطرنشان کرد: مسئولی که از نظر زندگی تفاوت ماهوی با مردم دارد چگونه می‌تواند دم از مردم و مشکلات بزند.  

وی با بیان اینکه باید این همدلی مصداقی باشد نه شعاری گفت: همچنان که رهبری فرمودند «دولت کارگزار ملت و ملت کارفرمای دولت است»، یادمان باشد بار و سنگینی انقلاب روی دوش همین مستضعفین است که پا به پای انقلاب آمده‌اند.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه اگر همدلی مردم با دولتمردان نبود قطعاً گذر از تنگناها و گذرگاه‌ها برای دولت‌ها امکان نداشت، اظهار کرد: حالا که مردم سکان اداره کشور را به دولت فعلی سپرده‌اند، دولت نیز باید آستانه تحمل خود را بالا برده و با منتقدان از در ملاطفت در‌آید نه اینکه آنها را تحقیر کند.  

وی افزود: یکی از مواردی که در آن نیاز به همدلی احساس می‌شود بحث مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای 1+5 است؛ به طوری که دولت ضمن احترام به منتقدان، نقد‌های دلسوزانه اقشار مختلف را شنیده و در پی اقناع آنها باشد.  

الفت با بیان اینکه انتقاد برای ارائه راهکار، بهبود و اصلاح امور است، تصریح کرد: نوع ادبیاتی که رئیس جمهور در مقابل انتقادات در پیش گرفته است، مناسب نیست.  

وی با بیان اینکه همدلی در استان همدان مشهود است، اضافه کرد: این همدلی بین امام جمعه، استاندار، احزاب و مردم ایجاد شده است و امید داریم اخلاق حاکم بر این همدلی و همزبانی تداوم یابد.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با تبریک هفته معلم تصریح کرد: آنچه این روزها شاهد آن هستیم اعتراض معلمان به برخی دغدغه‌های صنفی است که باید دولت اهتمام بیشتری داشته باشد و نگذارد منزلت معلمان خدشه‌دار شود.  

وی ادامه داد: از آنجا که معلم سرمایه انسانی کشور است و بذر امید را در دل نونهالان و آینده‌سازان می‌کارد باید فارغ از مسائل معیشتی باشد تا افکارش متوجه تعلیم و تربیت شود.  

الفت با تأکید بر اینکه رسانه‌ها باید به امر مهم تعلیم و تربیت به عنوان یک مطالبه عمومی کمک کنند، خاطرنشان کرد: تاکنون آلام معلمان برای کاهش مشکلات معیشتی راه به جایی نبرده است.  

وی با طرح این سؤال که چرا باید دولتمردان طوری عمل کنند که عرصه بر معلمان تنگ شود، گفت: آنها خواهان رفع تبعیض‌های موجود بین دریافتی معلمان و سایر کارمندان دولت هستند.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با بیان اینکه این اعتراضات نه سیاسی بلکه صنفی است، گفت: قانون هماهنگ پرداخت حقوق برای همه نهادها اجرا شده، اما کمترین افزایش به معلمان تعلق گرفته که آن هم ناقص اجرا شده است.  

الفت با طرح این سؤال که آیا تاکنون وزارت آموزش و پرورش برای حل ریشه‌ای مشکلات معلمان طرح یا پیشنهادی ارائه کرده و یا اقدامی انجام داده است، تصریح کرد: جهانگیری اعلام کرد که در روز عید وزیر بهداشت بست نشسته است تا اعتبار بگیرد آیا فانی نیز همین رویه را دارد.  

وی با طرح این پرسش که چرا معلم باید تاوان بعضی مدیریت‌های ضعیف را بدهد، ادامه داد: چرا وقتی مطالبات معلمان از قبیل اضافه کار، حق‌التدریس و پاداش پایان خدمت پرداخت نشده از بازنشستگان استفاده می‌کنند، چرا بودجه آموزش و پرورش افزایش قابل توجهی ندارد و چرا نباید همان بودجه به وزارت متبوع تخصیص یابد.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه 22 هزار میلیارد تومان در سال 93 و 30 هزار میلیارد تومان در سال 94 برای آموزش و پرورش تصویب شده است، خاطرنشان کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان عملکرد ضعیفی داشته و مشکلی از معلمان حل نکرده است. 

 وی با تأکید بر اینکه آنچه دولتمردان وعده داده‌ بودند کمتر عملی شده است، افزود: قرار بود پرداخت مطالبات فرهنگیان قبل از پایان سال باشد که عملی نشد.  

الفت گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان نمی‌تواند به عنوان یک طرح کارشناسی ارزیابی و قابل اجرا باشد چراکه ناعادلانه بوده و ابهامات زیادی دارد.   وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی دقیقی در خصوص این طرح صورت نگرفته است، اظهار کرد: آیا برای کارمندان دیگر دولت هم رتبه‌بندی لحاظ می‌شود.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان اضافه کرد: اگر چه به آموزش و پرورش کم‌توجهی شده است ولی در دولت نهم و دهم کارهایی مثل بیمه طلایی، استخدام مربی قرآن و ورزش، دانشگاه فرهنگیان، احیای معاون پرورشی و پرداخت معوقات صورت گرفت که تقریباً خوب بود؛ اما در حوزه آموزش و پرورش برنامه‌ای دیده نمی‌شود.  

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی است که اگر با سیاست‌زدگی آمیخته شود، آسیب می‌بیند.  

*اقتصاد مقاومتی مظلوم واقع شده است 

وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی مظلوم واقع شده است، خاطرنشان کرد: آنچه که در صنایع دفاعی پیاده کردیم باید در اقتصاد هم پیاده کنیم تا به خودکفایی برسیم.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی باید تدریس شود، گفت: خطری که اقتصاد مقاومتی را تهدید می‌کند، گرایش جامعه و به ویژه برخی مسئولان به دنیاطلبی، مصرف‌زدگی و عدم پیشرفت معنوی است.  

وی با تأکید بر اینکه دولت باید از تولید حمایت کند، اظهار کرد: رهبری فرمودند «کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان، ژنو و نیویورک نیست، بلکه در داخل کشور است».  

الفت ادامه داد: توجه به این امر زمینه‌ساز تحقق اقتصاد مقاومتی  است یعنی روی ظرفیت‌های داخلی تکیه کنیم و جلوی فسادهای اقتصادی گرفته شود.  

وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور در خصوص اینکه پلیس مجری اسلام نیست، گفت: هم رئیس جمهور و هم پلیس مجری اسلام‌ هستند. 

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه مردم به جمهوری اسلامی رأی داده‌اند، تصریح کرد: همه باید پاسدار جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی باشیم.  

وی با اشاره به اینکه دولت نتوانسته انتظارات مردم بالاخص در حوزه اقتصادی را برآورده کند، ادامه داد: مشکل اعتیاد، رکود، افزایش قیمت‌ها در آب، برق، نان، خودرو، کالاهای اساسی مانند مرغ، گوشت و ... وجود دارد و هنوز در حوزه فرهنگی مثل سینما، کتابخوانی، عفاف و حجاب و ... برنامه مشخصی ارائه نشده است.  

الفت با بیان اینکه بعضی حرکات مقامات دولتی در آستانه انتخابات باعث نگرانی مردم شده است، خاطرنشان کرد: حضور معاون اول رئیس جمهور در جلسه حزب کارگزاران در کاخ سعدآباد از جمله این اقدامات است.  

وی در خصوص فضای استان از زحمات استاندار همدان تقدیر کرد و گفت: فضای استان به سمت فضای اقتصادی رفته و ارتباط با نمایندگان و امام جمعه مطلوب است.  

الفت با اشاره به اینکه تأکید بر توسعه اقتصادی استان و بحث اشتغال و جلوگیری از حاشیه‌سازی از نقاط برجسته مدیریت استان بوده است، اظهار کرد: نکاتی مانند استقلال در انتصاب نیرو، اطلاع‌رسانی در مورد همایش سرمایه‌گذاری، ارزیابی از فرمانداران خصوصاً در حوزه اقتصادی که چقدر در این دو سال موفق عمل کردند، باید مورد توجه قرار گیرد.  

وی افزود: استاندار باید توجه بیشتری به حوزه فرهنگی و رفع مشکلاتی مانند ناهنجاری‌های اجتماعی، اعتیاد، وضعیت عفاف و حجاب و کاهش ازدواج داشته باشد و اولویت‌گذاری در مسائل فرهنگی را مدنظر قرار دهد.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با بیان اینکه قضاوت از عملکرد استاندار فعلاً زود است، ادامه داد: باید صبر کنیم تا شعار همت همگانی برای توسعه استان و طرح‌های مدنظر به نتیجه برسد آنوقت قضاوت کنیم.  

وی افزود: مدیران باید در بحث انتخابات بی‌طرف باشند و باعث نشوند که مجموعه زیر سؤال برود.   الفت با بیان اینکه بعضی مدیران غیربومی که مسئولیتی ندارند غیر رسمی در کارهای استان دخالت می‌کنند، ادامه داد: کسانی که در حوزه اقتصادی مسئولیت گرفته ولی سابقه سیاسی دارند باید از سیاسی‌کاری و حرکت سیاسی در نهادهای اقتصادی برای ورود به انتخابات مجلس و استفاده غیرقانونی از دستگاه‌های اقتصادی استان پرهیز کنند.  

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر مشکلی که به استان ضربه زده حاشیه‌سازی، سیاسی‌کاری و سوء‌استفاده بعضی از مسئولان بوده است، لذا هشدار می‌دهیم مسئولان غیربومی از استان به عنوان پایگاه سیاسی استفاده نکنند.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان افزود: ورود سیاسیون به اقتصاد استان را گره‌گشا نمی‌دانیم زیرا گره‌های اقتصادی به این شیوه باز نخواهد شد.  

وی با تأکید بر اینکه در دولت نهم و دهم بیش از 50 پروژه عمرانی، رفاهی و فرهنگی چون بیمارستان بعثت، تله‌کابین و پیست اسکی، ورزشگاه‌، آزادراه همدان ـ ساوه و 26 هزار واحد مسکن مهر به سرانجام رسید، تصریح کرد: بیمارستان فرشچیان با 95 درصد پیشرفت از دولت گذشته باقی مانده که در عرض دو سال هنوز تکمیل نشده است.  

الفت با بیان اینکه مسئله بانک‌ها معضلی برای جامعه شده است، ادامه داد: برخی بانک‌ها به سخنان دولت گوش نداده و سخنان مراجع را هم متوجه نمی‌شوند و خودسرانه عمل می‌کنند و به نام وام فرسوده 26 تا 27 درصد سود می‌گیرند.  

وی با بیان اینکه در سیستم بانکی پارتی‌بازی زیاد است، خاطرنشان کرد: بانک‌های بزرگ؛ موسسات و بانک‌هایی که تسهیلات ارزان قیمت می‌دهند را به زمین می‌زنند تا بیشتر رشد کنند، در این میان تفاوتی بین دولتی و خصوصی وجود ندارد و با این شیوه سرمایه‌ها به طرف بانک و نه تولید هدایت می‌شود.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه از نهادهایی چون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات، صدا و سیما، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و شهرداری به عنوان دستگاه‌های فرهنگی انتظار بیشتری می‌رود، گفت: این نهادها برنامه مشخصی برای توسعه فرهنگی استان ارائه نداده‌اند و عملکردشان ضعیف است.  

الفت با اشاره به اینکه نهادهای فرهنگی نقشه راه فرهنگی ندارند، اظهار کرد: متولی فرهنگی و اولویت فرهنگی در استان مشخص نیست و مسئولان فرهنگی با فرهنگ بیگانه‌ هستند.  

وی تأکید کرد: از آن جایی که فضای توسعه استان بر محور گردشگری تعریف شده است، در آستانه فصل تابستان برنامه مدون و مشخصی در این حوزه دیده نمی‌شود.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با طرح این سؤال که طرح‌های گردشگری که در همایش سرمایه‌گذاری مطرح شده به کجا رسیده است، ادامه داد: ساخت و سازهای بی‌رویه همدان نه تنها چیزی به ارزش و هویت شهری اضافه نکرده بلکه از ارزش‌های آن کاسته‌ است، همه به یک سبک و شکل درآمده و دیگر از آن هویت تاریخی گذشته خبری نیست.  

وی با تأکید بر اینکه سازه‌های جدید در سال‌های اخیر از هویت همدان کم کرده است، خاطرنشان کرد: این سازه‌ها همدان ممکن است شبیه شهرها شود ولی شبیه همدان تاریخی نخواهد شد.  

الفت با بیان اینکه باغات عنصر کلیدی شهر تاریخی همدان هستند، گفت: همدان به دلیل داشتن باغ‌های متعدد به شهر باغات معروف است که یک میراث طبیعی زیبای ارزشمند بوده که برای حفظ و احیای آن تلاشی صورت نگرفته است.  

وی با اشاره به اینکه هر روز شاهد اضمحلال شاهرگ‌های زندگی‌مان هستیم، ادامه داد: باغات سنتی همدان تار و پود این شهر محسوب می‌شود و نباید آن‌ها را اضافه شهر بدانیم چراکه بخشی از هویت شهر و تنفس‌گاه همدان هستند.  

الفت با تأکید بر اینکه هماهنگی بین اعضای شورا وجود ندارد، افزود: اظهارنظرهای غیرکارشناسی بعضی از افراد شورا در مورد شهردار و مشکلات شهر باعث کند شدن روند خدمت‌رسانی به شهروندان می‌شود.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی برنامه جامع فرهنگی دیده نمی‌شود و بیشتر کارها ظاهری است، تصریح کرد: در حوزه معماری بلندمرتبه‌سازی با مجوزهای غیرکارشناسی باعث شده است که چهره شهر که از گذشته تا امروز به عنوان نماد الوند شناخته شده بود، آسیب ببیند.  

وی با بیان اینکه در تالار قرآن و هتل پارک شهرداری برنامه خاصی ندارد، ادامه داد: نداشتن سرویس بهداشتی در پارک‌ها، کمبود مهمانسراها، نامناسب بودن آسفالت معابر، کمبود پیاده‌روی سالم، عدم مدیریت و نظارت بر فرهنگسرای شهرداری، کوتاهی شورا در انتشار عملکرد خود به مردم و بالاخره چندصدایی در شورا از مهم‌ترین مشکلات این حوزه به حساب می‌آید.  

الفت با تأکید بر اینکه دکه‌های مطبوعاتی امنیت شغلی از طرف شهرداری ندارند، خاطرنشان کرد: ارشاد، متولی امور مطبوعات است اما در این حوزه حمایت نمی‌کند؛ حالا شهرداری خواهان پرداخت ماهانه 200 هزار تومان به عنوان اجاره از دکه‌ها شده که معقول نیست. 
وی گفت: دکه‌ها جزء صنف محصولات فرهنگی هستند اما شهرداری آنها را جزء میوه و تره‌بار به حساب می‌آورد.  

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان در خصوص افزایش قیمت نان گفت: با افزایش قیمت نان برای بهبود نسبی کیفیت باید دید کدام رقابت بین نانوایان ایجاد شده است.  

وی اظهار کرد: آزادسازی قیمت‌ها نباید از کالاهایی که در زندگی مردم تأثیر مستقیم دارند آغاز می‌‌شد بلکه باید بر روی کالاهایی اعمال می‌شد که با زندگی مردم ارتباط مستقیم نداشته باشد.  

الفت با تأکید بر اینکه نان گران شده ولی یارانه آن افزوده نشده است، افزود: با افزایش نان صنوف مختلف همدان هم خواستار افزایش قیمت شده‌اند.   وی با بیان اینکه فضای بازار باید سالم و امن باشد نه فضای واسطه‌گری ادامه داد: اتحادیه‌ها با توجه به بن‌بست‌های قانونی از هر گونه کمک و مساعدت به کسبه باز مانده‌اند.  

این مسئول خاطرنشان کرد: برداشتن حریم صنف املاک در این رکود بازار، مشکلات مالیاتی مشاغل و مالیات بر ارزش افزوده، رکود شغلی و تورم از جمله مشکلات بازار امروز است.  

الفت با اشاره به اینکه افزایش حق عضویت‌های سالانه و بودجه مصوبه اصناف که براساس حق عضویت و حق ورودی افزوده شده است درست به نظر نمی‌رسد، گفت: این اتفاقات در اتاق اصناف در حالی رخ داده است که برای اصناف اقدام مناسبی انجام نداده‌اند و تنها اعلام می‌کنند خرج اتاق اصناف زیاد شده است. 
الفت در خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق فعالیت‌های انتخاباتی خود را آغاز کرده، اظهار کرد: دوستداران احمدی‌نژاد در استان فعال شده و موتلفه نیز سعی می‌کند در جاهایی که اصولگرایان حضور دارند، حاضر شود.  

وی با اشاره به اینکه احمدی‌نژاد خود را برآمده از حزب نمی‌داند، افزود: محکومیت فتنه خط قرمز ماست و با رعایت خط قرمزها فعالیت‌ها انجام خواهد شد.  
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در همدان با تأکید بر اینکه استانی شدن انتخابات مجلس در هاله‌ای از ابهام است، تصریح کرد: این طرح هم نقاط مثبت دارد و هم منفی؛ البته به نظر می‌رسد در درازمدت به توان احزاب کمک خواهد کرد.  

وی با بیان اینکه از سوی دیگر استانی شدن انتخابات مشارکت را کاهش می‌دهد، افزود: این اقدام باعث خواهد شد ثروت و قدرت حرف اول را در این نوع انتخابات بزند و احتمالا دسترسی مردم به نمایندگان نیز سخت‌تر خواهد شد.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار