روی این میوه ی استوایی برجستگی های خارمانندی از جنس پوست میوه به چشم میخورد و از سرده ی خربزه ها می باشد. بافت درون آن مثل ژله ، چسبناک و ژلاتینی است. مزه اش هم گاهی شبیه خیار آبلیمو زده و یا ترکیبی از مزه ی موز و لیمو می باشد.
کد خبر: ۴۵۰۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۸ 07 July 2017
خربزه ی شاخدار (خیار آفریقایی) که به آن طالبی آفریقایی و کیوانو هم گفته میشود میوه ی بومی آفریقا و صحرای "کالاهاری" و زیمباوه و صحرای بزرگ آفریقا  می باشد. در زیمباوه به آن "گاکاچیکا" می گویند.
 
 
این میوه دو نوع است، بعضی از آنها پوست زرد و برخی پوست سبز رنگ دارند و به سمی و غیر سمی تقسیم میشوند.

روی این میوه ی استوایی برجستگی های خارمانندی از جنس پوست میوه به چشم میخورد و از سرده ی خربزه ها می باشد.
 

بافت درون آن مثل ژله ، چسبناک و ژلاتینی است.  مزه اش هم گاهی شبیه خیار آبلیمو زده و یا ترکیبی از مزه ی موز و لیمو می باشد. 

برخی از مردم دنیا از این میوه سالاد درست می کنند و یا به عنوان چاشنی گوشت مورد استفاده قرار می دهند. برخی دیگر هم از آن برای تهیه بستنی و دسر استفاده می نمایند و دسته ی سوم مزه ی آنرا به طور کلی دوست ندارند و پس از یک بار تجربه اش برای همیشه آن را از لیست خریدهای خود پاک می کنند.
 
این میوه در ایالات متحده، پرتغال، ایتالیا، شیلی، استرالیا و نیوزیلند هم کاشت میشود و بنا به گفته متخصصان تغذیه سرشار از ویتامین C است. بومیان آفریقا در فصل های گرم و خشک از آن به عنوان ماده ای برای تأمین آب بدن خود استفاده می کنند.  

در این گزارشِ تصویری با خربزه شاخدار آفریقایی بیشتر آشنا شوید.
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار