مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان:
تابناک: مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: بیش از دو تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در سطح استان اصفهان کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۴۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷ 15 June 2015
به گزارش تابناک به نقل از مهر، مهدی رفیعی اظهار داشت: بازرسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن به همراه معاون بهداشتی شبکه، پس از مشکوک شدن به کارگاه تولید ترشی و ترشک غیر مجاز و غیر بهداشتی به صورت زیرزمینی با مراجعه و بررسی به محل، اقلامی فاسد به وزن تقریبی ۲ تن کشف و ضبط شد.

وی بیان داشت: در این محموله دو تنی مواد خوراکی از جمله خیار شور ، سرکه، سیرترشی، ترشک فاسد و آلو ترش کشف و ضبط شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: طی این اقدام خاطیان توسط مامورین نیروی انتظامی بازداشت و محل پلمپ و پرونده مذکور جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع ذیصلاح قرار گرفت.

وی همچنین به توقیف انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در شهر خورزوق اشاره کرد و اعلام داشت: طی بازدید واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان برخوار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر خورزوق، مقدار ۷۸ کیلو گرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.

رفیعی بیان داشت: در این محموله اقلامی از قبیل انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته شامل ارده، روغن مایع، پودر شربت، شیر عسل، سس فلفل، ترشی سیر، پودر ادویه و کنسرو باقلا کشف و توقیف شد.

وی اعلام کرد: طی اجرای طرح ضربت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان تیران و کرون دو دستگاه خودرو که به صورت غیر بهداشتی در حال تبادل شیر خام بودند، با هماهنگی عوامل پلیس ۱۱۰ توقیف شدند.

مدیربهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اظهار داشت: پس از بررسی های اولیه و با هماهنگی اداره دامپزشکی شهرستان، مقدار ۲۷ کیلو گرم شیر بدلیل فساد مشهود در همان موقع معدوم و صورت جلسه شد و مابقی این محموله جهت تعیین تکلیف به اداره دامپزشکی شهرستان ارجاع داده شد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار