دبیرکل سازمان جهانی بهداشت:
کد خبر: ۸۲۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۶ 08 March 2020

شمار موارد ابتلا به کروناویروس در سراسر جهان در حال حاضر از ۹۳ هزار مورد در بیش از ۷۷ کشور فراتر رفته و بیش از سه‌هزار و ۲۰۰ کشته بر اثر آن گزارش شده است. تدروس ادهانون، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که خطر شیوع بیشتر این ویروس در سراسر جهان هنوز هم وجود دارد اما بررسی شیوه‌ی کنترل و نگهداری در کره جنوبی نشان می‌دهد که مهار کروناویروس با انجام برخی اقدامات ممکن است.
به گزارش تابناک کرمان به نقل از ایسنا، روز سه‌شنبه (۱۳ اسفند) فقط ۱۲۵ مورد جدید ابتلا در چین گزارش شده است. این آمارها در کره جنوبی بیش از ۶۰۰ نفر و در ایتالیا ۵۲۳ نفر بوده است.
در ایالات متحده آمریکا با افزایش شمار مبتلایان به بیش از ۱۰۰ نفر ازجمله دو مورد در نیویورک و جان باختن ۹ نفر، نگرانی‌ها با توجه به تاخیر در انجام تست‌های تشخیصی بیشتر می‌شود. شیوع این بیماری در یک مرکز نگهداری و مراقبتی سالمندان در واشنگتن منجر به صدور هشدارهایی در این مورد شده است. پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده شمار مبتلایان و قربانیان این کشور با انجام تست‌های بیشتر به طور فزاینده‌ای افزایش یابد.
تدروس ادهانون، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که خطر شیوع بیشتر این ویروس در سراسر جهان هنوز هم وجود دارد اما بررسی شیوه‌ی کنترل و نگهداری در کره جنوبی نشان می‌دهد که مهار کروناویروس با انجام برخی اقدامات ممکن است.
وی هم‌چنین اظهار کرد که اکنون جهان در قلمرویی ناشناخته قرار گرفته است، چراکه پیش از این هرگز ویروس تنفسی با چنین میزانی از شیوع در جوامع وجود نداشته که در عین حال با برخی اقدامات قابل مهار باشد.
تدروس ادهانون با تاکید بر لزوم حذف رفتارهای معمولی چون دست دادن با یکدیگر، بیان کرد: «مهار کووید-۱۹ امکان‌پذیر است و باید در اولویت اول برای همه‌ی کشورها باقی بماند».
ترس از ابتلا به کووید-۱۹ در پی شیوع کروناویروس عادات روزمره‌ی بسیاری را در سراسر جهان تغییر داده‌ است. در برخی مناطق دست دادن جای خود را به زدن پاها به یکدیگر داده و این موضوع حتی در میان ورزشکاران جهان نیز در میان مسابقات دیده می‌شود. حتی بسیاری از مقامات و سیاستمداران نیز از دست دادن با یکدیگر خودداری می‌کنند.
به گزارش رویترز، اقتصاد جهانی نیز تحت تاثیر شیوع کروناویروس قرار گرفته و بانک مرکزی آمریکا نیز در امان نبوده است. به طوری که بانک مرکزی فدرال آمریکا روز سه‌شنبه در تلاش برای جلوگیری از ریزش اقتصادی ناشی از بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ نرخ بهره را به میزان نیم درصد کاهش داد.

انتهای پیام/*

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار