آیت الله حبیب الله شعبانی با بیان اینکه جای نسل جدید در برنامه‌های تلویزیونی خالی است، گفت: مسئولان صدا و سیما اگر برای بنده چندین برنامه در تلویزیون قرار داده‌اند، تعدادی از آن‌ها را به جوانانی که حافظ قرآن هستند اختصاص دهند و از این ظرفیت استفاده شود.
کد خبر: ۸۴۰۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۲ 21 April 2020
نماینده، ولی فقیه در استان همدان گفت: جوانان حافظ و قاری قرآن به‌عنوان الگو به جامعه معرفی شوند و رسانه‌ها بویژه صدا و سیما برای این هم برنامه داشته باشند.

به گزارش تسنیم، آیت الله شعبانی در جلسه شورای قرآن استان همدان با اشاره به ضبط برنامه‌های قرآنی برای پخش در ایام ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: می‌توان در کنار برنامه‌های ضبطی ختم قرآن، برنامه‌ای را با رعایت کامل پروتکل‌ها و مسائل بهداشتی به صورت زنده در یک مکان بزرگ همچون حسینیه حضرت امام (ره) برگزار کرد.

وی با بیان اینکه باید فعالیت حافظین کودک و نوجوان بویژهدر این ایام برجسته شود، عنوان کرد: در کنار قشر سنتی که هر سال ختم قرآن را انجام می‌دهند، باید با استفاده از فعالان نسل جدید و حضور آن‌ها در برنامه‌های مختلف، اقدام به الگو سازی در جامعه کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه باید موسسات قرآنی موفق به مردم معرفی شوند، بیان کرد: شاید خیلی از مردم از این موضوع اطلاع نداشته باشند، که فرزند آن‌ها با حضور در موسسات قرآنی در طول دو سال می‌تواند حافظ کل قرآن شود.

وی با بیان اینکه جای نسل جدید در برنامه‌های تلویزیونی خالی است، ابراز کرد: مسئولان صدا و سیما اگر برای بنده چندین برنامه در تلویزیون قرار داده‌اند، تعدادی از آن‌ها را به جوانانی که حافظ قرآن هستند اختصاص دهند و از این ظرفیت استفاده شود.

امام جمعه همدان با تقدیر از خدمات کادر پزشکی و درمانی، گفت: خوب است که افرادی از طرف جامعه قرآنی به مناسبت شروع ماه مبارک رمضان به بیمارستان‌های استان سر بزنند و از خدمات کادر بیمارستان‌ها تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

وی با اشاره به آغاز به کار قرارگاه مواسات، و لزوم هماهنگی بین فعالانی قرآنی برای کمک‌رسانی، اظهار داشت: حدود ۲۸ هزار نفر در اصناف و اقشار مختلف توسط این قرارگاه شناسایی شده‌اند و لذا برای جلوگیری از موازی کاری‌ها در توزیع کمک‌ها، سامانه‌ای طراحی شده است تا تمامی کمک‌هایی که انجام می‌شود در آن ثبت شود.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه باید از ظرفیت ارشاد در این شورا استفاده شود، مطرح کرد: نتیجه مصوباتی که در جلسات مطرح می‌شود، باید به صورت مکتوب به دبیرخانه ارائه شود و مشخص شود که کدام طرح به نتیجه رسیده، چرا که اگر این اتفاق رخ دهد نواقص موجود نیز مشخص خواهد شد.

وی وظیفه کمیته برنامه ریزی را جمع آوری ایده‌های قرآنی و ارائه طرح‌ها قبل از شروع جلسات دانست و گفت: برنامه‌های عملیاتی، نیازمند بحث و تبادل نظر است، بنابراین بهتر است قبل از شروع جلسات این کمیته طرح‌ها را به اعضا ارائه کند تا فرصت مطالعه نیز وجود داشته باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار