به گزارش تابناک
یزد،دکتر "سید حسین امامی" اظهار كرد: بر اساس ماده
31 قانون تعزیرات حکومتی هر گونه اقدام در زمینه فرآوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعهبندی،
بیاستخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان
دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است.
وی در خصوص قطعه بندی مرغ نيز گفت: تنها کشتارگاههای صنعتی طیور که دارای شرایط بسته بندی بوده و نیز کارگاههای بسته بندی مجاز با داشتن مسئول فنی بهداشتی می توانند نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ اقدام كنند.
اين کارشناس مسئول با تاکید بر این که قطعهبندی مرغ در مغازه ممنوع است و سلامت مصرفکنندگان را به خطر مياندازد، افزود: فروش گوشت به خصوص گوشت مرغ و چرخ کرده گوشت قرمز خارج از بستهبندی و بدون شناسنامه به صورت فلهای غیر مجاز بوده و در قصابیها نیز در صورت درخواست مشتری و در حضور وی گوشت چرخ شده و تحویل داده شود.
امامی در پایان نيز تصریح کرد: باید توجه داشت که بستهبندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراوردههای خام دامی نیست، بلکه بسته بندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل: کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس، نوع محموله، تاریخ تولید و انقضاء باشد.