وی افزود: در این زمینه، یکی از مهمترین لازمههای کار، ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در بین جامعه است که باید به آن به صورت ویژه توجه صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی(ره) یزد با بیان این مطلب که پیشرفتهای علمی و پژوهشی در راستای توسعه بیش از پیش دهکده جهانی نقش مهمی دارند، گفت: ورود بی رویه تکنولوژی به ویژه با توجه به عدم استفاده مناسب از این تکنولوژیها، یکی از مهمترین عوامل در زمینه تهدید غذایی جامعه به حساب میآید.
میرجلیلی با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی در زمینه استفاده از تکنولوژی، بیان کرد: در راستای تامین امنیت غذایی جامعه، باید زمینههای آزمایش و تحقیقات بیشتر در حوزه تامین غذای سالم فراهم شود.
وی ادامه داد: استفاده از روشهای نوین در زمینه فرهنگسازی تغذیه سالم، ارائه آموزشهای لازم در سطح جامعه و افزایش تحقیق و پژوهش از جمله راهکارهای تامین امنیت غذایی در جامعه است.