وجود ۲۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و سکونت گاه غیررسمی در کرمانشاه

رئیس اداره عمران و بهسازی ادراه کل راه و شهرسازی کرمانشاه گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و سکونت گاه غیررسمی در استان وجود دارد.
کد خبر: ۱۸۵۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵ 22 February 2016
محمد حسین امیری در گفتگو با خبرنگار مهر، از وجود ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: از این میزان یک هزار و ۶۵۰ هکتار را بافت فرسوده و ۶۵۰ هکتار را سکونت گاه های غیر رسمی تشکیل می دهد.

 وی با بیان اینکه نزدیک به نیمی از جمعیت استان در بافت های فرسوده سکونت دارند، گفت: از ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده استان حدود یک هزار و ۲۲۸ هکتار مربوط به مرکز استان بوده که جمعیتی ۳۰۰ هزار نفری معادل ۳۳ درصد جمعیت را در خود جای داده است.

امیری همچنین به میزان بافت های فرسوده دیگر شهرستان های استان اشاره کرد و گفت: در شهر جوانرود از جمعیت ۵۱ هزار نفری حدود ۳۱ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد جمعیت در سکونت گاه های غیر رسمی سکونت دارند که از این نظر بیشترین آمار را  نسبت به دیگر شهرستان ها دارد.

مسئول اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی استان کرمانشاه افزود: پس از جوانرود، شهرستان های اسلام آباد غرب با ۳۰ هزار نفر جمعیت، صحنه ۲۰ هزار نفر، کنگاور ۱۹ هزار نفر، هرسین ۱۸ هزار نفر، سنقر و کلیایی ۱۵ هزار نفر، پاوه ۹ هزار نفر و روانسر با ۵ هزار نفر بیشترین جمعیت ساکن در سکونت گاه های غیر رسمی را دارند.

امیری در ادامه خاطر نشان کرد: در حوزه راه و شهرسازی با انجام وظیفه سیاست گذاری و تسهیل گری، به صورت مستقیم اقدام به نوسازی برخی بافت های فرسوده شده و با اعطای وام ۱۰ درصدی از سوی دولت بستر مناسبی برای بهسازی این بافت ها و ساماندهی ساکنین در این مناطق صورت گرفته است.

امیری با اشاره به ۶ بانک طرف قرارداد برای اعطای تسهیلات در راستای بازسازی بافت های فرسوده و سکونت گاه های غیررسمی تعیین شده است، گفت: قراردادی با بانک های سپه، ملی، رفاه، ملت، تجارت بسته شده و در حال حاضر نیز با بانک مسکن جهت امضا قرارداد برای اعطای تسهیلات به متقاضیان در حال رایزنی هستیم.

مسئول اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در مجموع امسال ۶۷۰ نفر به بانک ها جهت دریافت تسهیلات معرفی شده اند، افزود: از این تعداد ۳۴۰ نفر توانسته اند تسهیلات لازم جهت بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده را دریافت کنند.

امیری یادآور شد: ۸۵۰ واحد نیز سهمیه باقی مانده داریم که آماده معرفی به بانک ها جهت دریافت تسهیلات برای عوارض شهرداری، صدور پروانه ساخت و نقشه نظام مهندسی هستند.

وی گفت: هم اکنون در حال برگزاری ستادهای شهرستان هستیم و بر اساس مصوبات دولت، معتقدیم رسیدگی به فرآیند بافت های فرسوده نیازمند همکاری و فرآیند بین بخشی همه دستگاه های اجرایی است و در این راستا با حضور در ستاد بازآفرینی و تبادل هم فکری تلاش داریم در راستای بهسازی بافت های فرسوده گام های مثبتی برداریم.

مسئول اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی استان کرمانشاه در پایان از اجرای ۲ پروژه در سطح استان طی اینده خبر داد و اظهار داشت: احداث پارک در شهرک شهید ادیبی شهرستان سنقر و کلیایی و نیز احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در شهرک شاطرآباد کرمانشاه ۲ پروژه ای است که طی هفته های آینده کلنگ زنی خواهد شد و پیش بینی می شود با تسریع در عملیات اجرایی تا پایان سال ۹۵ به بهره برداری برسند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار