حمید جانفدا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان تشدید میشود.
رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: در راستای کنترل و نظارت بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی و اطمینان از عرضه فرآورده سالم، که یکی از وظایف سازمان دامپزشکی کشور است اکیپهای این اداره کل در دو ماهه سالجاری تعداد 5750 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت بهعمل آوردند.
وی با بیان این مطلب افزود: متعاقب این بازدیدهای کارشناسی، از توزیع و عرضه میزان 13517 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی ناسالم ممانعت بعمل آمد و با هماهنگی دستگاههای مرتبط معدوم گردید.
جانفدا تصریح کرد: همه مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظارت این اداره کل، دارای برچسب حاوی تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، نوع محصول، شرایط نگهداری است.