وی از رشد 7.8 درصدی صنعت آبزی درکشور نسبت به رشد 2.8 درصدی صنعت دام و طیور خبر داد و گفت: در حال حاضر 60 درصد تولید ماهی در دریا و 40 درصد آن در مزارع پرورشی صورت میگیرد که این امر نشاندهنده میزان بالای بهرهبرداری از دریا و ماهی تولید شده در پروسه طبیعی کشور است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با تأکید بر اهمیت پایش، مراقبت و کنترل بیماری ماهیها در کشور یادآور شد: اگر تولید هر محصول همراه با توسعه پایدار آن در نظر گرفته شود نتیجه خوبی در جامعه دارد. بنابراین سازمان دامپزشکی کشور با همراهی سازمان شیلات، دانشگاهها و مزارع پرورش ماهی تلاش میکند در تولید این فرآورده غذایی به توسعه پایدار آن توجه ویژهای کند و در این راستا پایش، مراقبت و کنترل بیماریهای آبزیان را در دستور کار خود قرار داده است.
رضاییانزاده افزود: یکی از مهمترین رخدادهای این بخش که به عنوان موفقترین فعالیتهای سازمان دامپزشکی کشور تلقی میشود، انجام آزمایشهای دقیق با استفاده از بهترین تجهیزات در کوتاهترین زمان ممکن است.
وی برگزاری چنین همایشهای علمی را عاملی برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش سلامت، فیزیولوژی و شناخت بیماریهای ماهی همراه با شیوههای درمانی و پیشگیری از عوارض بیماریهای این ماده نوع از ماده غذایی برشمرد و بیان کرد: خوشبختانه تمام مزارع تولید آبزی در کشور عضو سامانه CIS (سیستم اطلاعات بالینی) هستند که این امر سبب ایجاد یک بانک اطلاعاتی کرده است.
منبع: فارس