در 8 ماه ابتدای امسال گزارش شد؛

کاهش 13 درصدی تلفات جاده‎ای در گلستان/ تلفات عابران پیاده 27 درصد کاهش یافت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان گلستان با اشاره به آمار تصادفات جاده‎ای برون‎شهری و روستایی گفت: میزان تلفات جاده‎ای در هشت ماه ابتدای سال‌جاری 172 مورد بوده که در مقایسه با مدت مشابه 13 درصد کاهش نشان می‎دهد.
کد خبر: ۳۴۹۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸ 26 December 2016
 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان گلستان با اشاره به آمار تصادفات جاده‎ای برون‎شهری و روستایی گفت: میزان تلفات جاده‎ای در هشت ماه ابتدای سال‌جاری 172 مورد بوده که در مقایسه با مدت مشابه 13 درصد کاهش نشان می‎دهد.

 مهدی میقانی در گفت‎وگو با خبرنگاران اظهار کرد: میزان تلفات در جاده‎های برون‎شهری و روستایی طی هشت ماه ابتدای امسال 172 مورد گزارش شده است این رقم در مدت مشابه سال گذشته 197 مورد بوده و آمارها از کاهش 13 درصدی تلفات جاده‎ای حکایت دارد.

 وی از کاهش 16 درصدی تلفات موتورسوران در استان خبر داد و تصریح کرد: تلفات موتورسواران در مدت هشت ماه ابتدای سال گذشته برابر 81 مورد بوده است و این میزان در سال جاری به 68 مورد تنزل یافته است و در این حوزه نیز شاهد کاهش 16 درصدی تلفات هستیم.
 
* کاهش 27 درصدی تلفات عابران پیاده در گلستان

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان گلستان با اشاره به آمار مقایسه‎ای در حوزه تلفات عابران پیاده افزود: میزان تلفات عابران پیاده در مدت هشت ماهه سال گذشته برابر 30 مورد بوده است در حالی که این میزان در سال جاری 22 مورد گزارش شده و 27 درصد کاهش را نشان می‎دهد.

 میقانی روند نزولی کاهش تصادفات و تلفات جاده‎ای را مثبت ارزیابی کرد و این عملکرد را مرهون همکاری خوب دستگاه‎های دخیل در امر کاهش تلفات ناشی از تصادفات برون‎شهری دانست و گفت: پلیس‎راه، راهداری و حمل و نقل عمومی، دستگاه‎های امدادی نظیر اورژانس و هلال‎احمر در این راستا همکاری خوبی داشتند.

 وی همکاری مردم، کاربران جاده‎ای و نظارت‎های موثر دستگاه‎های استان گلستان را در کاهش تلفات و تصادفات موثر خواند و به نقش اثرگذار رسانه‎ها اشاره کرد و افزود: رسانه‎ها به این موضوعات خوب پرداختند که لازم است جامعه را نسبت به این مسائل حساس‎تر کنند.
 
* تلفات جاده‎ای اصلی‎ترین دغدغه مردم است

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان گلستان با بیان اینکه رعایت مسائل ایمنی باید به گفتمان رایج اجتماعی و در بین خانواده‎ها تبدیل شود، تصریح کرد: اصلی‎ترین نکته‎ای که باید مورد توجه قرار بگیرد تغییر رفتار مردم است ما اگر بهترین خیابان و ماشین را داشته باشیم ولی رفتارهای کاربران، مردم و موتورسواران اصلاح و تغییر پیدا نکند همچنان دچار چالش خواهیم بود.

 میقانی با اشاره به اینکه تلفات جاده‎ای اصلی‎ترین دغدغه مردم است، گفت: تمام ارکانی که در این زمینه فعال و دخیل هستند شاخص اصلی آنها کاهش تلفات ناشی از تصادفات در راه‎های برون‎شهری و جاده‎ای است که با استفاده از اقدامات نرم‎افزاری، سخت‎افزاری و همکاری مردم و دستگاه‎های مختلف شاهد اتفاقات مثبت در این حوزه هستیم.

 وی با بیان اینکه بیشترین گروه آسیب‎پذیر را عابرین پیاده و موتورسواران تشکیل می‎دادند، ابراز کرد: میزان آسیب‎پذیری این گروه‎ها در سال‎های گذشته حدود 63 درصد بوده که در سال جاری به 52 درصد کاهش یافته است.
 
* ضرورت ارتقاء ایمنی شبکه راه‎های استان و توسعه سامانه‎های هوشمند

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‎ای استان گلستان نقش آموزش را در کاهش تصادفات مهم خواند و گفت: فردا در روستای مهدی‎آباد شهرستان علی‎آبادکتول که یکی از نقاط آسیب‎پذیر عابران پیاده است یک دوره آموزشی برای عابران پیاده و موتورسواران برگزار می‎شود.

 میقانی با بیان اینکه آموزش زودبازده نیست بر لزوم استمرار دوره‎های آموزشی تاکید کرد و افزود: برای اینکه زودتر به اهداف خود دست پیدا کنیم باید آموزش‎های هدفمند را پیگیری کنیم.

 وی در خصوص مهمترین طرح‎های قابل اجرای این اداره کل در سال جاری گفت: در دوره جدید که راهداری به این مجموعه ملحق شد موضوعات ارتقاء ایمنی شبکه راه‎های استان و تسریع در توسعه سامانه‎های هوشمند به عنوان اصلی‎ترین ماموریت‎های ما است.
 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار