لزوم مطرح کردن ظرفیت‌های یزد به منظور توسعه صادرات

کد خبر: ۴۲۴۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳ 16 May 2017

به گزارش تابناک یزد،استاندار یزد با بیان این که سرمایه‌گذاری در استان نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است،‌گفت:‌ برای صادرات موفق به جای برجسته کردن ضعف‌ها،‌ ظرفیت‌ها مطرح شود.

«سیدمحمد میرمحمدی» در جلسه انجمن کاشی و سرامیک استان یزد اظهار کرد: در حال حاضر 60 واحد کاشی و سرامیک فعال استان در حال فعالیت هستند، 10 کارخانه درحال‌توسعه و 20 واحد نیز در حال احداث است که جمعاً 90 واحد کاشی و سرامیک در استان یزد وجود دارد .

وی بابیان این که تنوع محصول، تنوع بازار را به دنبال دارد، افزود: صدور مجوز تأسیس کارخانه کاشی و سرامیک را در استان ممنوع کردیم و سازمان صنعت و معدن و تجارت استان هم اجازه ندارد مجوز کاشی و سرامیک تکراری صادر کند چراکه اگر فعالیتی توجیه اقتصادی نداشته باشد نباید به آن ورود کنیم .

استاندار یزد در مورد مالیات بر ارزش‌افزوده گفت: با توجه به قانون جدید، مالیات بر ارزش‌افزوده از تولیدکننده گرفته نمی‌شود و به نحوی از خریداران دریافت می‌شود .

میرمحمدی تصریح کرد: بانک‌ها در ارتباط با شرکت‌هایی که بالای 100 نفر کارگر دارند و نیازمند اخذ تسهیلات هستند موضوع را دنبال می‌کنند، همچنین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نیز برای واحدهای کوچک و متوسط زمینه همکاری را بانک‌ها فراهم کرده است .

  وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد استانداردسازی تولیدات استان تأکید کرد و ادامه داد: لازم است کارگروه استانداردسازی با کمک اداره استاندارد استان تشکیل شود و این کارگروه به‌صورت تخصصی مشکلات و نواقص استانداردسازی محصولات در کارخانه‌ها را رصد و برطرف کند .

این مقام مسئول بابیان این که اطلاعاتی که از تولید و روند کاری کارخانه‌ها منعکس می‌شود در بازار تأثیرگذار است، گفت: امروز تمام سایت‌های خبری توسط خریداران محصول رصد می‌شود لذا باید شرکت‌ها و کارخانه‌ها طوری معرفی شوند که قابل‌اعتماد باشند و بازار صادراتی را با اطلاعات ضعیف خراب نکنند که اگر غیرازاین باشد تولیدات به فروش نمی‌رود و بازار از دست رود و درنهایت هم تولیدکننده مجبور به فروش محصول پایین‌تر از قیمت خواهد شد .

استاندار یزد خاطرنشان کرد: برای جذب بازار خارجی کارخانه‌ها از برند خود استفاده کنند و اگر ضعفی وجود دارد برند خود را تقویت کند؛ روی نقاط قوت کار شود و ما هم به‌عنوان دولت هر راهکار قانونی که برای حمایت از تولیدکننده و تولید لازم باشد را انجام خواهیم داد .

وی در ادامه به همکاری سازمان‌های مرتبط با تولید و صنعت با تولیدکنندگان در استان اشاره کرد و افزود: سازمان امور مالیاتی و دستگاه‌های مختلف مانند شرکت آب، برق و گاز همچنین بانک‌ها تاکنون همکاری مطلوبی با صنعتگران داشته‌اند .

میرمحمدی با تأکید بر این که سرمایه‌گذاری در استان بیشتر از قبل انجام‌شده است، تصریح کرد: باید ظرفیت‌ها مطرح شود نه اینکه ضعف‌ها بزرگ‌نمایی و سیاه نمایی شوند .

استاندار افزود: 800 واحد تولیدی که در نقدینگی و سرمایه‌گذاری ثابت مشکل داشتند از سوی دولت کمک شدند به‌عنوان‌مثال کارخانه‌ای که 450 نیرو داشت و به لحاظ مالی دچار مشکل بود دوباره راه‌اندازی شد .

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار