به گزارش تابناک مرکزی؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در اجرای این طرح که به مدت یک ماه ادامه دارد 51 اکیپ ثابت و سیار بر نحوه تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه نظارت دارند.
شانقی افزود: با توجه به افزایش تقاضای فرآوردههای خام دامی بازار در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در سطح استان انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند و یا در شهرستانهای استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.
انتهای پیام/