حسین رستمی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم است باید کیفیت آن ، وضعیت بهداشتی خبازی و متصدیان خبازی ها در سطح بالا و هدف اصلی دستگاه های مرتبط ارتقاء کیفیت نان و ساماندهی خبازی ها باشد.
وی در ادامه بیان داشت: در حال حاضر می بایست بررسی مشکلات متصدیان خبازی های شهرستان هرسین از اولویت های اصلی دستگاه های ذیربط باشد و همچنین دستگاه ها باید در نحوه تخصیص آرد، نیاز و عملکرد خبازی ها را با توجه به جمعیت منطقه مورد نظر قرار دهند.
رستمی در پایان خاطر نشان کرد: تعطیلی خودسرانه خبازی ها ممنوع است و از متصدیان خبازی ها درخواست می شود به منظور جلوگیری از هرگونه شائبه، تعطیلی های خود را به اداره صمت شهرستان اطلاع رسانی نمایند.