معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس
معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه گنبد کاووس در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: علیرغم بعضی از ساختارها و مسائل سعی داریم حوزه بهداشت و درمان را استاندارد و مطلوب پیش بیریم.
کد خبر: ۴۷۳۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴ 06 August 2017
معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه گنبد کاووس در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: علیرغم بعضی از ساختارها و مسائل سعی داریم حوزه بهداشت و درمان را استاندارد و مطلوب پیش بیریم. 

فرهاد شیبک افزود: کشتارگاه دام گنبدکاووس, ساختار کاملا سنتی دارد و در دوره های مختلف سبب شده تا مشکلاتی به وجود آید و برای تبدیل آن به کشتارگاه نیمه صنعتی و صنعتی نیاز است تا بخش خصوصی ورود کند. 

وی تصریح کرد: با ورود بخش خصوصی قطعا برخی مسائل و مشکلات برطرف می شود و نیاز است در این حوزه امنیت غذایی و سلامت مردم مورد توجه قرار گیرد. 

شیبک یادآور شد: باید تمامی مراحلی که در پروسه کشتار اتفاق می افتد از ورود دام به کشتارگاه گرفته تا کشتار و رسیدن گوشت به دست مصرف کننده مورد رصد و نظارت دستگاههای متولی قرار گرفته تا سلامت مردم در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: برای سلامت و امنیت غذایی مردم و جلوگیری از هرگونه شیوع بیماری دستگاه پیش سردکن جهت نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت در کشتارگاه و عرضه آن به مصرف کننده راه اندازی شد.

معاون سیاسی, اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: امید داریم با ورود بخش خصوصی و احداث کشتارگاه به صورت استاندارد سازی بتوانیم کشتارگاهی احداث کنیم تا شهرهای اطراف را نیز پوشش دهیم.

وی همچنین از صدور دستورالعمل واحد جهت استفاده دستگاههای متولی خبر داد و رعایت این دستورالعمل را جهت نظارت و کنترل کار الزامی دانست.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار