کد خبر: ۷۴۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۴ 09 August 2015

رییس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ از کشف و معدوم سازی 4 هزار و 200 کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد در این شهرستان خبر داد.

غفار حاجیلو روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان فرآورده دامی که شامل گوشت قرمز و سفید بوده طی یک ماه گذشته در منطقه کشف و ضبط شده است.

وی اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی ظرف 30 روز گذشته در بازدید و انجام بازرسی از 200 واحد توزیع کننده موفق به کشف و ضبط 4 هزار و 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد دراین شهرستان شدند.

وی بیان کرد: سه کشتار گاه دام و طیور در ساوجبلاغ فعالیت دارد که کارشناسان اداره دامپزشکی به صورت مستمر بر روند فعالیت فنی و بهداشتی این مراکز نظارت دارند.

رئیس دامپزشکی ساوجبلاغ گفت: متاسفانه به رغم آموزش های بهداشتی داده شده به افرادی که در زمینه توزیع فرآورده های دامی فعالیت دارند هنوز افرادی نسبت به نحوه تگهداری فراورده های خام دامی سهل انگاری می کنند که جای تاسف دارد.

حاجیلو ادامه داد: سلامت غذایی مردم در اولویت کاری ما قرار دارد که لازم است فعالان این بخش با دقت و توجه ویژه به توصیه های کارشناسان از هر گونه اسیب و خسارتی جلوگیری کنند.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده عرضه فرآورده خام دامی با شماره 1512 تماس بگیرند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار