کد خبر: ۷۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲ 15 August 2015

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرزگفت: تجویز داروی گیاهی به تخصص و تجربه نیاز دارد.

سید علی اکبر هاشمی‌راد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه البرز، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی استان البرز به واسطه پشتوانه پژوهشکده داروهای گیاهی خود سال گذشته تصمیم به ورود در عرضه طب سنتی و راه‌اندازی مرکز تخصصی طب سنتی در استان گرفت.

وی خاطرنشان کرد: براین اساس رایزنی‌هایی با علوم پزشکی استان و نظام پزشکی استان انجام شد تا مجوزهای لازم برای راه‌اندازی این مرکز صادر شود.

هاشمی‌راد افزود:کار تا جایی پیش رفت که رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان برای اینجانب به عنوان عضو شورای راهبردی طب سنتی استان حکمی صادر کرد.

وی ادامه داد: فرایند راه‌اندازی این مرکز خوب پیش می‌رفت ولی متاسفانه نظام پزشکی شروع به مخالفت کرد و این مخالفت‌ها باعث شد تا جهاد دانشگاهی به طور موقت از راه‌اندازی این مرکز صرف نظرکند.

این مسئول تصریح کرد: جهاد دانشگاهی اساتید مطرحی در حوزه طب سنتی دارد و به واسطه پژوهشکده گیاهان دارویی خود می‌تواند نقش به سزایی در توسعه طب سنتی در استان داشته باشد.

هاشمی راد گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده بناست جهاد دانشگاهی در سال جاری مساله راه‌اندازی مرکز تخصصی طب سنتی را از سر بگیرد و این بار از طریق دانشگاه علوم پزشکی وارد شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرزگفت: درحال حاضر تعداد قابل توجهی عطاری دراستان فعالیت دارند که این تعداد حتی از داروخانه‌های طبی استان هم بیشتر است.

وی اضافه کرد: فعالیت در عطاری علاوه بر این‌که به تجربه نیاز دارد به دانش و تخصص نیز نیاز دارد و صرفا یک عطار نمی‌تواند بر پایه اطلاعاتی که سینه به سینه به وی منتقل شده داروی گیاهی مناسبی تجویز کند.

وی در پایان گفت: براین اساس فعالان این بخش نیز نیاز به آموزش نیازدارند تا بتوانند بهترین داروی گیاهی را به مراجعه کنندگان عرضه کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار