توصیه های مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
تابناک: برای جلوگیری از بروز کبد چرب رژیم غذایی سالم با کالری مناسب حاوی میوه جات سبزیجات و نان سبوس دار و روغن های مفید (روغن زیتون و کنجد) را انتخاب کرده و از مصرف غذاهای پرکالری پرهیز شود.
کد خبر: ۸۱۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۴ 23 August 2015

به گزارش تابناک مرکزی به نقل از  ايفدونا، دکتر براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی خراسان شمالی گفت: بیماری کبد چرب بعلت تجمع مولکولهای چربی عمدتا تری گلیسیرید ها در سلول های کبدی ایجاد می شود. کبد عضو بسیار حیاتی برای بدن می باشد که متابولیسم کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها در آن انجام می گیرد. این بیماری یکی تاز بیماریهای مهلک می باشد که در افراد چاق، کم تحرک، مبتلایان به دیابت و چربی خون بالا و مصرف کنندگان مشروبات الکلی و غذاهای آماده و نوشابه های گازدار بوجود می آید که در صورت  درمان نشدن و تشدید آن می تواند به فیبروز و سیروز کبدی منتهی گردد. این بیماری در آقایان بیشتر از خانم ها شایع است.

دکتر براتی زاده در ادامه افزود: برای جلوگیری از بروز کبد چرب رژیم غذایی سالم و با کالری مناسب حاوی میوه جات  شبزیجات و نان سبوس دار و روغن های مفید (روغن زیتون و کنجد) را انتخاب کرده و از مصرف غذاهای پرکالری اجتناب نمایید، مواد غذایی آماده مصرف بخصوص فست فود ها را مصرف نکنید، سیبزیجات و میوه جات با خاصیت سم زدایی کبد را در رژیم غذایی خود بگنجانید (سیر، پیاز خام، کلم، لیموترش، سیب)، از میوه جات و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی استفاده کنید (کشمش، آلو، سیب، زرشک، خرما، انار، گوجه فرنگی، طالبی)، از مصرف غذاهای حاوی نگهدارنده ها مانند انواع سوسیس و کالباس ، انواع سس، نوشابه های گازدار و نانهای بدون سبوس و غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنید.

وی در پایان بیان کرد: ورزش و فعالیت بدنی همراه با استفاده از رژیمهای غذایی با کالری مناسب و توصیه های فوق الذکر دردرمان بیماری کبد چرب بسیار موثر است.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
dttvjtyi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۴
20
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار