کد خبر: ۹۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴ 08 September 2015
به گزارش تابناک بوشهر: برخي از باقيمانده هاي ميوه يا سبزيجات داراي ارزش غذايي بالايي هستند که بايد در مورد دور ريختن آنها تجديدنظر نمود.‏ تمامي اجزاي يک ميوه اعم از پوست و برگ آن بخشي از ميوه هستند که داراي ترکيبات و مواد مغذي سودمندي مي باشند و مي توانند موجب تقويت بدن شما شوند. حتي بسياري از اين قسمت ها حاوي مواد مغذي بيشتري نسبت به خود ميوه يا سبزيجات مي باشند.‏ در ادامه به ‏‎7‎‏ مورد از بخش هاي دورريز مواد خوراکي اشاره مي شود که بايد در مورد دور ريختن آنها تجديدنظر کنيد.‏ برگ هاي کرفس برگ هاي کرفس مملو از ويتامين، مواد معدني، فيبر و درشت مغذي هاي فراواني هستند.

هر ‏‎100‎‏ گرم برگ کرفس ‏‎3.9‎‏ گرم فيبر بدن را تامين مي کند، بعلاوه حاوي مقادير مناسبي چربي اشباع نشده است. چربي اشباع نشده باعث بهبود سطح کلسترول بدن شده و ريسک بيماري قلبي را کاهش مي دهد. برگ هاي کرفس منبع قوي منيزيم و کلسيم، و همچنين ويتامين ‏C‏ و ‏E‏ بوده و از اينرو خاصيت آنتي اکسيداني دارند.‏ برگ هاي کلم بروکلي کلم بروکلي ماده خوراکي بسيار خوبي است که برگ هاي آن هم حاوي مواد مغذي زيادي مي باشد. تنها 30 گرم از برگ بروکلي 90 درصد از ويتامين ‏A‏ موردنياز روزانه بدن را تامين مي کند. همانطورکه مي دانيد ويتامين ‏A‏ براي افزايش قدرت ديد، بهبود سيستم ايمني و قدرت باروري شما مهم است. اين برگ ها همچنين منبع غني ويتامين ‏C، کلسيم، پروتئين و آهن هستند.

‏ پوست پرتقال پوست پرتقال به همراه لايه سفيدرنگ زير آن مملو از انواع ويتامين ها و مواد مغذي است. پوست خام پرتقال حاوي 1.5 گرم پروتئين و منبع غني پتاسيم، کلسيم، ريبوفلاوين، ويتامين ‏C‏ و ‏A‏ مي باشد. پوست پرتقال همچنين حاوي آنتي اکسيدان هاي فلاوونوئيد بوده که مي تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند. همچنين آنتي اکسيدان هاي موجود در آن همچون هيستامين عمل کرده و براي افراد مبتلا به آلرژي و در کل سلامت ريه مفيد است.‏ پوست هندوانه پوست هندوانه داراي مقدار بالاي سيترولين مي باشد، اسيد آمينه اي که باعث بهبود جريان خون و تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. همچنين سيترولين موجب کاهش خستگي ماهيچه ها شده و افراد مي توانند مدت طولاني تري ورزش کنند و در عوض کنترل بهتري بر وزن شان داشته باشند.‏

پوست پياز پوست پياز منبع غني ماده اي موسوم به کورسيت است که به کاهش فشار خون و جلوگيري از لخته شدن خون کمک مي کند. اما بهترين راه مصرف پوست پياز استفاده از آن در عصاره ها، سوپ ها و کباب ها مي باشد که قبل از سرو غذا از آن جدا شود. همچنين مي توان آن را در چاي هم خيساند.‏ پوست انبه پوست انبه حاوي مقدار قابل توجهي آنتي اکسيدان و همچنين ترکيبات سالم نظير "منجافرين" است که داراي خواص ضدالتهابي و ضد توموري است.‏ پوست موز درحاليکه پوست موز طعم خوبي ندارد اما مملو از مواد مغذي است. پوست موز منبع غني از پتاسيم بوده و در مقايسه با بخش ميوه داراي فيبر محلول بيشتري است. فيبر محلول موجب کاهش کلسترول شده و در نتيجه به پيشگيري از بيماري قلبي-عروقي، سکته و سرطان کمک مي کند. پوست موز همچنين حاوي ماده تريپتوفان بوده که باعث افزايش سطح سروتونين بدن و بهبود خلق و خو مي شود.‏ 
منبع: روزنامه اسرار
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار