رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: طی یک ماه گذشته 4200 کیلوگرم فرآورده خام در ساوجبلاغ ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، غفار حاجیلو اظهار داشت: طی یک ماه گذشته 4200 کیلوگرم فرآوردههای خام دامی در بازدیدهای انجام شده ضبط و به سردخانه منتقل شد.
وی ادامه داد: کارشناسان و بازرسان دامپزشکی شهرستان به طور مستمر از 200 واحد موجود در شهرستان بازدید انجام دادهاند.
به گفته حاجیلو همچنین مقدار 280 کیلوگرم فرآورده خام فاسد نیز طی مدت زمان ذکر شده معدومسازی شده است.
وی بیان داشت: در شهرستان ساوجبلاغ سه کشتارگاه فعال طیور وجود دارد که در تأمین مرغ استان تاثیر بسزایی دارند.