کد خبر: ۶۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲ 20 July 2015
فرماندار شهرستان طالقان چگونگی تخلیه مردم از کنار رودخانه لحظاتی پیش از وقوع سیل را تشریح کرد.
مصطفی فراهانی دقایقی قبل در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در طالقان اظهار داشت: بعد از بارندگی شدید عصر روز گذشته، به دلیل تجربیات گذشته می‌دانستیم که این میزان بارش باران به همراه باد شدید، به طور قطع منجر به طغیان رودخانه و سیلاب می‌شود.

وی با اشاره به عبور رودخانه شاهرود از شهرستان طالقان گفت: همان زمان اطلاع دادند که مردم در آخرین ساعات تعطیلات و با توجه به هوای مناسب به همراه خانواده‌های خود در کنار رودخانه شاهرود و دیگر رودخانه‌های طالقان تجمع کرده‌اند.

این مسئول افزود: بلافاصله برای تخلیه مردم از کنار رودخانه‌ها، هماهنگی لازم انجام شد و گروه‌های مختلف از جمله نیروی انتظامی، بخشداری، اداره راه و همکاران اداری ما در فرمانداری، با خودروهای عمومی و حتی خودروهای شخصی مسیر رودخانه را طی کرده و با استفاده از بلندگوهای خودروهای عمومی مانند ماشین‌های نیروی انتظامی، هشدار لازم به مردم داده شد.

فراهانی گفت: این اقدام موجب ترک محل از سوی مردم گردید و به طور قطع اگراین کار را انجام نمی‌دادیم، در شهرستان طالقان شاهد کشته و مفقود شدن برخی از شهروندان می‌بودیم.

این مسئول در ادامه به تلاش‌های انجام شده برای بازگشایی راه‌های ارتباطی روستاهای طالقان اشاره کرد و گفت: با وقوع سیل و سرازیر شدن سیلاب و گل‌و‌لای فراوان از شیارها و دره‌ها، برخی از راه‌های ارتباطی روستاهای ما قطع شده بود.

فراهانی گفت: با اقدام جهادی اداره راه و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان و شهرداری‌ها، طرح بازگشایی راه‌های ارتباطی روستایی در شهرستان طالقان با استفاده از چندین دستگاه لودر و خودروهای سنگین آغاز و طی چند ساعت راه‌ها بازگشایی شد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون راه ارتباطی تمام روستاهای طالقان باز است و تنها روستای وشته با مشکلاتی روبه‌رو بود که آن نیز حل شد.

فرماندار طالقان بیان داشت: در سیلابی که چندی پیش اتفاق افتاد، پل اصلی این روستا تخریب شده بود و به همین دلیل یک پل موقت احداث کرده بودیم. علت این بود که احداث پل اصلی چند ماه زمان می‌برد و لذا در هفته‌های اخیر از این پل موقت استفاده می‌شد.

فراهانی ادامه داد: این پل نیز بر اثر سیل روز گذشته تخریب شد و به همین دلیل یک راه ارتباطی قدیمی از روستای گزن که استفاده نمی‌شد را مجددا بهسازی کردیم و هم اکنون راه دسترسی به روستای وشته از روستای گزن و همان راه قدیمی است.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه سیل شب گذشته چه میزان خسارت به اراضی کشاورزی و باغات طالقان وارد کرده است، گفت: گروه‌هایی از جهاد کشاورزی و دامپزشکی شهرستان طالقان مامور به برآورد خسارت شده‌اند که این گزارش با توجه به وسعت و حجم کار هنوز آماده نشده است.

عالی‌ترین مقام اجرایی در طالقان افزود: اولویت اصلی ما حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از خلال در خدمات‌رسانی بود که خوشبختانه با تلاش بی‌وقفه مدیران دستگاه‌های مربوطه، این مهم محقق شد.

فراهانی در پایان اقدامات اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان طالقان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اگر تلاش دستگاه‌های اجرایی نبود، در طالقان نیز شاهد خسارت جانی به شهروندان بودیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار